ASUS TUF F16 alınır mı?

LowHight

Centipat
Yaklaşık 2 ay önce Acer Nitro 16 laptop almıştım ve ölü pikselli gelmişti. Geçen haftalarda da ekran kartında arıza çıktı. Önceliğim uzun ömür olduğundan ve Acer markası hakkında sonradan çok olumsuz yorum okuduğumdan bu cihazı iade edip daha düşük donanımlı aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum. Aşağıdaki cihazın genel sorunları nelerdir? Ghosting duydum bir de ısınma sorunu var mı ve alınır mı?

Acer markasına oldum olası ısınamadım ama ön yargımı kırarak ve çok önerildiği için Nitro 16'yı almıştım. 2 ay içinde birden fazla problem yaşadım ve markaya zaten soğuk olduğumdan iyice huzursuz oldum. Sizce 4050'li Acer'ı iade edip 3050'li ASUS'u almam doğru karar olur mu? Dediğim gibi önceliğim uzun ömürlü olması ve kolay kolay arıza çıkarmaması.

(Sizin önceliğiniz donanım olabilir, benim önceliğim uzun ömürlü olması. Anlayış gösterirseniz memnun olurum.)

Hocam ben önceliğim kolay kolay arıza çıkarmaması ve uzun ömürlü olması diyorum siz hall sensörüyle meşhur victusu atıyorsunuz.

Ayrıca cihaz önerisi istemiyorum sadece yukarıdaki cihazın alınıp alınmayacağını bilmek istiyorum.
Victus 15 modellerinde hall sensör yok araştırmadınız sanırım?

Hocam ben önceliğim kolay kolay arıza çıkarmaması ve uzun ömürlü olması diyorum siz Hall sensörüyle meşhur Victus'u atıyorsunuz.

Ayrıca cihaz önerisi istemiyorum sadece yukarıdaki cihazın alınıp alınmayacağını bilmek istiyorum.

Alınmaz çok pahalı 3050 4 GB ekran kartı

Ayrıca hiçbir laptopun arıza vermeme gibi bir garantisi yoktur.

Yazdıklarımı tam okumamışsınız galiba.

Demek istediğinizi anlıyorum ama laptop almak araba almak gibi değildir mekanik sistem kalitesi olmadığından neyin ne olduğunu kestiremezsiniz bugün en pahalı MSI bile ısınıp kapanma problemi yaşatabilir daha geçen sene Lenovo anakartları yanma problemi olmuştu. Önemli olan problemden sonra destek ki bildiğim kadarıyla HP tüm laptoplarının Hall sensör sorunlarını çözdü garantiye gönderenlerin

Yaklaşık 2 ay önce Acer Nitro 16 laptop almıştım ve ölü pikselli gelmişti. Geçen haftalarda da ekran kartında arıza çıktı. Önceliğim uzun ömür olduğundan ve Acer markası hakkında sonradan çok olumsuz yorum okuduğumdan bu cihazı iade edip daha düşük donanımlı aşağıdaki laptopu almayı düşünüyorum. Aşağıdaki cihazın genel sorunları nelerdir? Ghosting duydum bir de ısınma sorunu var mı ve alınır mı?

Acer markasına oldum olası ısınamadım ama ön yargımı kırarak ve çok önerildiği için Nitro 16'yı almıştım. 2 ay içinde birden fazla problem yaşadım ve markaya zaten soğuk olduğumdan iyice huzursuz oldum. Sizce 4050'li Acer'ı iade edip 3050'li ASUS'u almam doğru karar olur mu? Dediğim gibi önceliğim uzun ömürlü olması ve kolay kolay arıza çıkarmaması.

(Sizin önceliğiniz donanım olabilir, benim önceliğim uzun ömürlü olması. Anlayış gösterirseniz memnun olurum.)

Hocam alınmaz 3050 4 GB VRAM.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı