Fanı ilkte açarken oluyor hocam.Bobin kaynaklı oluyor normal.
Bu modeli mi almıştı hocam?Herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Benim arkadaşım da Asus TUF almıştı donma problemi vardı.
Fanı ilkte açarken oluyor hocam.
Bu modeli mi almıştı hocam?
GameLoop'da PUBG Mobile iniyor Chrome'da 3 sekme açık GPU hemen 52 dereceye çıkıyor fan açıyor laptopbu normal mi hocam?
Çok gıcık etti şu an hemen fan açıyor
@muratscd hocam G-Helper ayarları ne olmalı? YouTube'dan baktım Advanced kısmı yok bende?
@muratscd hocam G-Helper ayarları ne olmalı? YouTube'dan baktım Advanced kısmı yok bende?
Advanced kısmı yok hocam benim g helper daBu videoda detaylı anlatım var buraya bakarak yapabilirsin.
Advanced kısmı yok hocam benim G-Helper da
Buyurun hocam.Ekran görüntüsü atar mısın?
Buyurun hocam.
Ben Asus tuf gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim w11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela wifiye bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bidaha başkasından aldım yine aynı sorunAyarlar normal hocam oyunlarda Turbo'ya alın öyle kullanın çok ısınmaz zaten.
Ben ASUS TUF Gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim W11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela Wi-Fi'ya bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bir daha başkasından aldım yine aynı sorun.
Watt düşürme var mı hocam peki bende?Ayarlar normal hocam oyunlarda Turbo'ya alın öyle kullanın çok ısınmaz zaten.
Windows 10 kurarak zaten en büyük hatayı yapmışsınız hocam. Driverlar uyumsuzluk yapıyor W10'da ve modelden modele göre değişiyor bu sorun. ASUS kullanan tanıdıklarım var, hiç böyle bir sorun duymadım, bazı A15 modellerinde Wi-Fi sorunu vardı, o da yeni modellerde yok zaten.Ben Asus tuf gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim w11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela wifiye bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bidaha başkasından aldım yine aynı sorun