ASUS TUF F16 FX608JH - RV010 alınır mı?

Bobin kaynaklı oluyor normal.
Fanı ilkte açarken oluyor hocam.

Herhangi bir sorunla karşılaştın mı? Benim arkadaşım da Asus TUF almıştı donma problemi vardı.
Bu modeli mi almıştı hocam?

GameLoop'da PUBG Mobile iniyor Chrome'da 3 sekme açık GPU hemen 52 dereceye çıkıyor fan açıyor laptop :D bu normal mi hocam ?

Çok gıcık etti şu an hemen fan açıyor :D

@muratscd hocam g helper ayarları ne olmalı? YouTube'dan baktım Advanced kısmı yok bende?

Son düzenleme:
Fanı ilkte açarken oluyor hocam.

Bu modeli mi almıştı hocam?

GameLoop'da PUBG Mobile iniyor Chrome'da 3 sekme açık GPU hemen 52 dereceye çıkıyor fan açıyor laptop :D bu normal mi hocam?

Çok gıcık etti şu an hemen fan açıyor :D

@muratscd hocam G-Helper ayarları ne olmalı? YouTube'dan baktım Advanced kısmı yok bende?

Normal hocam fan açması.

@muratscd hocam G-Helper ayarları ne olmalı? YouTube'dan baktım Advanced kısmı yok bende?

Bu videoda detaylı anlatım var buraya bakarak yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda detaylı anlatım var buraya bakarak yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Advanced kısmı yok hocam benim g helper da :)

Dosya Ekleri

• IMG_20251213_181640.jpg
    IMG_20251213_181640.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20251213_181633.jpg
    IMG_20251213_181633.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 19
Ayarlar normal hocam oyunlarda Turbo'ya alın öyle kullanın çok ısınmaz zaten.
Ben Asus tuf gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim w11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela wifiye bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bidaha başkasından aldım yine aynı sorun

Ben ASUS TUF Gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim W11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela Wi-Fi'ya bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bir daha başkasından aldım yine aynı sorun.

Bende sorun yok şimdilik hocam. Belkide NVIDIA driver sorunlu olabilir. Ben hep 1 2 sürüm eski versiyon kullanıyorum.

Ayarlar normal hocam oyunlarda Turbo'ya alın öyle kullanın çok ısınmaz zaten.
Watt düşürme var mı hocam peki bende?

Ben Asus tuf gaming almıştım modelini tam hatırlamıyorum format attirdim w11 sonrasinda 10 kurdurdum sonra bilgisayarı acinca mesela wifiye bağlanmak isterken donuyordu bilgisayar oyuna girince 5 10 dk sonra ekran tamamiyle donuyordu bende geri verdim bu kronik bir sorun muydu yoksa duzeltilebilir miydi? W11 ve 10 da da aynı sorun devam etti ve sonra aynı modeli bidaha başkasından aldım yine aynı sorun
Windows 10 kurarak zaten en büyük hatayı yapmışsınız hocam. Driverlar uyumsuzluk yapıyor W10'da ve modelden modele göre değişiyor bu sorun. ASUS kullanan tanıdıklarım var, hiç böyle bir sorun duymadım, bazı A15 modellerinde Wi-Fi sorunu vardı, o da yeni modellerde yok zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı