Sizce bu laptop alınır mı? Başka öneri istemiyorum. ASUS TUF F16 serisi iyi midir? @Burak Karabal
Alınır ama bütçe şuna el veriyorken daha mantıklı olacaktır.Sizce bu laptop alınır mı? Başka öneri istemiyorum. ASUS TUF F16 serisi iyi midir? @Burak Karabal
Alınır ama bütçe şuna el veriyorken daha mantıklı olacaktır.
Hocam güvenemedim bir ya Lenovo'ya riske atmaya gerek yok diye düşünüyorum. ASUS sence nasıldır ikinci el aldım Amazon'dan 47.500![]()
Bildiğim kadarıyla şu yeni seriler çok daha iyi. Bir eksiğini goremedim. Alınır yani. @muratscd beyefendi sizde yorumlayın o kadar indirimini paylaştınız.
Bildiğim kadarıyla şu yeni seriler çok daha iyi. Bir eksiğini goremedim. Alınır yani. @muratscd beyefendi sizde yorumlayın o kadar indirimini paylaştınız.
46ya kadar düşmüştü Amazon'da 83JE00JMTR idi sanırım model. 5060 Lenovo ama güvenemedim almadım. TUF F16 serisi soğutma açısından nasıldır acaba?
46ya kadar düşmüştü Amazon'da 83JE00JMTR idi sanırım model. 5060 Lenovo ama güvenemedim almadım. TUF F16 serisi soğutma açısından nasıldır acaba?
Alınır.
Güzel soğutmaları.
Hocam HP Victus 16 D1045NT ile G65B kullanıyorum. HDMI ile full 240 Hz alıyorum. Bu özellik laptop ile mi ilgili yoksa monitör mü acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.