ASUS TUF F16 FX608JH - RV010 alınır mı?

HP Victus da fulldu o sayılar yanlış hatırlamıyorsam neyse çok da önemli değil o. 3. yılında batarya şişti ama Victus'da :) o yüzden bu laptopu aldım yoksa almazdım. HP Victus 16 D1045NT 3050 Ti.

Evet Victus'ta o konuda full ama ömrünü bilemiyorum. Yüzde 3-5 gibi kapasite eksiği sıkıntı yapmaz. Şarj tekrarı sıfır sonuçta.

%100 olur şarj ama çabuk bitme gibi bir şey olur mu demek istediniz hocam?

Yok hocam öyle demedim :D. Demek istediğim şarj kapasitesinin full olmaması normal bir durum. Sıkıntı yapmaz çoğunlukla durumlar böyle oluyor. Hızlı bitme vesaire yapmaz. İçiniz rahat olsun.

Yok hocam öyle demedim :D. Demek istediğim şarj kapasitesinin full olmaması normal bir durum. Sıkıntı yapmaz çoğunlukla durumlar böyle oluyor. Hızlı bitme vesaire yapmaz. İçiniz rahat olsun.

Borç batağında mecburen aldık biraz da takıntılıyım ondan dolayı sordum hocam :) G65B Samsung aldım 12 kere hepsi ölü pikselli geldi sonunda 1 ölü piksel ile kabul ettim :) biraz da şanssızım elektronik konusunda hocam :)

Borç batağında mecburen aldık biraz da takıntılıyım ondan dolayı sordum hocam :) G65B Samsung aldım 12 kere hepsi ölü pikselli geldi sonunda 1 ölü piksel ile kabul ettim :) biraz da şanssızım elektronik konusunda hocam :)

Aynı muhabbet bende de var hocam ne alsam bozuk veya sıkıntılı oluyor buna da şükür diyelim😄

Bios güncelleyim mi hocam?

Bir de hocam laptop açılırken bir ses geliyor o ses nedir acaba bilginiz var mı? İlk aldığımda aynı model laptopta da vardı bu ses bunda da geldi az önce.

Sanki hdd varmış da ondan ses geliyormuş gibi.

Son düzenleme:
BIOS güncelleyim mi hocam?

Bir de hocam laptop açılırken bir ses geliyor o ses nedir acaba bilginiz var mı? İlk aldığımda aynı model laptopta da vardı bu ses bunda da geldi az önce.

Sanki HDD varmış da ondan ses geliyormuş gibi.

Cızırtı sesi mi? Bir miktar coil whine göz ardı edilebilir. BIOS güncellemesini de yapabilirsiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı