ASUS TUF F16 FX608JPR alınır mı?

Bütçe
60-70

dextermorgan35

Femtopat
Daha fazla  

Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar alınır mı sizce? Alternatif önerirseniz ne önerirsiniz?
Uzun süre gitsin istiyorum ve sağlam bir şey almak istiyorum. Yazılım, oyun geliştirme ve tasarım işleri yapacağım. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.

Bunu almayı düşünüyorum arkadaşlar alınır mı sizce? Alternatif önerirseniz ne önerirsiniz?
Uzun süre gitsin istiyorum ve sağlam bir şey almak istiyorum. Yazılım, oyun geliştirme ve tasarım işleri yapacağım. Fikirlerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Alternatifler için teşekkürler arkadaşlar ama fiyat farketmeksizin bu laptop alınır mı onu da söyler misiniz? Gamegaraj markasına pek güvenmiyorum. Asus veya msi var kafamda. Daha bilindik bir marka olsun istiyorum. Kullanıcı görüşü varsa yine paylaşabilirsiniz.

Alternatifler için teşekkürler arkadaşlar ama fiyat fark etmeksizin bu laptop alınır mı? Onu da söyler misiniz? GameGaraj markasına pek güvenmiyorum. ASUS veya MSI var kafamda. Daha bilindik bir marka olsun istiyorum. Kullanıcı görüşü varsa yine paylaşabilirsiniz.

Alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı