Driven by innovation & committed to quality, ASUS has a wide selection of best in class products. Find & buy a laptop, phone, router, monitor, motherboard & more
www.asus.com
Linkteki bilgisayarı satın aldım. Harici GTX 1650 ekran kartı var. Ancak driver kuramıyorum şu şekilde bir gata alıyorum.
Aygıt yöneticisinde ise şöyle bir ekran var. Normlde iki ünlem vardı. AMD'yi buldum yükledim ama 1650 bir türlü olmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yükledim hocam olmadı.
Ayrıca asus destek aradım. windows 10 pro sebebiyle olabileceğini home kurmamı tekrar denememi tavsiye ettiler. Onu da yaptım format attım tekrardan yine olmadı. Youtube da donanım kimliği kopyalama ile ilgili videolar var ama 1050 1060 vs 10... serisi için. 1650 için bulamadım.
Yükledim hocam olmadı.
Ayrıca asus destek aradım. windows 10 pro sebebiyle olabileceğini home kurmamı tekrar denememi tavsiye ettiler. Onu da yaptım format attım tekrardan yine olmadı. Youtube da donanım kimliği kopyalama ile ilgili videolar var ama 1050 1060 vs 10... serisi için. 1650 için bulamadım.
Windows sürümüyle alakalı olacağını sanmıyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mu onu araştırmak gerek. Ayrıca şuan 441.20 sürümü mevcut 417.80 sürüm kurmaya çalışıyorsunuz.
Nvidia kendi sitesinden donanımı algılayıp gerekli sürücüyü indiren bir sayfası vardı sanki..
Windows sürümüyle alakalı olacağını sanmıyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mu onu araştırmak gerek. Ayrıca şuan 441.20 sürümü mevcut 417.80 sürüm kurmaya çalışıyorsunuz.
Nvidia kendi sitesinden donanımı algılayıp gerekli sürücüyü indiren bir sayfası vardı sanki..
Ekran kartınızda bir sorun var bence ama şunları deneyin;
Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nı kaldırın.
DDU ile mevcut Nvidia sürücüsü varsa silin.
Siteden indirdiğiniz sürücüyü tekrar kurmayı deneyin.
Ekran kartınızda sorun olduğunu düşünmemin sebebi ise Windows'un siz sürücü kurmasanız bile temel sürücüleri otomatik olarak kuruyor olması ve aygıtı tanıyor olması.