ASUS TUF FX505DT - NVIDIA GeForce 1650 sürücü kurulumu yapılamıyor

Dalgic2005

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Linkteki bilgisayarı satın aldım. Harici GTX 1650 ekran kartı var. Ancak driver kuramıyorum şu şekilde bir gata alıyorum.
Aygıt yöneticisinde ise şöyle bir ekran var. Normlde iki ünlem vardı. AMD'yi buldum yükledim ama 1650 bir türlü olmuyor.
Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• dddd.jpg
    dddd.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 151
  • fdfdfd.png
    fdfdfd.png
    51,9 KB · Görüntüleme: 158
Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce Experience programını kurup, oradan driver yüklemeyi denermisiniz?

Yükledim hocam olmadı.
Ayrıca asus destek aradım. windows 10 pro sebebiyle olabileceğini home kurmamı tekrar denememi tavsiye ettiler. Onu da yaptım format attım tekrardan yine olmadı. Youtube da donanım kimliği kopyalama ile ilgili videolar var ama 1050 1060 vs 10... serisi için. 1650 için bulamadım.

Dosya Ekleri

• fdfd.jpg
    fdfd.jpg
    66,4 KB · Görüntüleme: 132
Yükledim hocam olmadı.
Ayrıca asus destek aradım. windows 10 pro sebebiyle olabileceğini home kurmamı tekrar denememi tavsiye ettiler. Onu da yaptım format attım tekrardan yine olmadı. Youtube da donanım kimliği kopyalama ile ilgili videolar var ama 1050 1060 vs 10... serisi için. 1650 için bulamadım.

Windows sürümüyle alakalı olacağını sanmıyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mu onu araştırmak gerek. Ayrıca şuan 441.20 sürümü mevcut 417.80 sürüm kurmaya çalışıyorsunuz.

Nvidia kendi sitesinden donanımı algılayıp gerekli sürücüyü indiren bir sayfası vardı sanki..

Windows sürümüyle alakalı olacağını sanmıyorum. Benzer sorunu yaşayan olmuş mu onu araştırmak gerek. Ayrıca şuan 441.20 sürümü mevcut 417.80 sürüm kurmaya çalışıyorsunuz.

Nvidia kendi sitesinden donanımı algılayıp gerekli sürücüyü indiren bir sayfası vardı sanki..
Tam da onu deniyordum şimdi hocam . Şimdi interet üzerindne otomatik taramayı deneyeceğm. bakalım . artık yıldım resmen saatlerdir uğraşıyrum olmuyor

Dosya Ekleri

• son.jpg
    son.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 121
Ekran kartınızda bir sorun var bence ama şunları deneyin;
  • Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcısı'nı kaldırın.
  • DDU ile mevcut Nvidia sürücüsü varsa silin.
  • Siteden indirdiğiniz sürücüyü tekrar kurmayı deneyin.
Ekran kartınızda sorun olduğunu düşünmemin sebebi ise Windows'un siz sürücü kurmasanız bile temel sürücüleri otomatik olarak kuruyor olması ve aygıtı tanıyor olması.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı