Bilgisayarım her açıldığında mavi ekran alıyorum. Her defasında kapanıp açılırken BIOS menüsüne atıyor. Fakat depolama aygıtlarımın (SSD) hiçbirini gözükmüyor. Kapatma tuşuna 15 saniye basıp kapatabiliyorum. Tekrar açtığımda yine aynı şeyler oluyor.
BIOS'u en güncel sürüme güncelledim. Ancak ayarları varsayılana nasıl getireceğimi bilmiyorum. Minidump dosyasını RAR'la sıkıştırdım fakat nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Minidump dosyalarında sadece bir dosya var ancak bu sorunu defalarca yaşadım.
ASUS is a leading company driven by innovation and commitment to quality for products that include notebooks, netbooks, motherboards, graphics cards, displays, desktop PCs, servers, wireless solutions, mobile phones and networking devices. ASUS ranks among BusinessWeek’s InfoTech 100 for 12...
www.asus.com
Bluetooth sürücünü güncelle.
Attığınz dosyada Bluetooth sürücün sorun çıkartmış.