kerem_34
Kilopat
Buradan da deneyiniz.
Bu seçenekleri seçip devam ettiğimde az önce attığım ekrana ulaşıyorum orada da benim elimdeki bilgisayar yok.
Buradan da deneyiniz.
Ben Buldum Bak
Bu seçenekleri seçip devam ettiğimde az önce attığım ekrana ulaşıyorum orada da benim elimdeki bilgisayar yok.
www.asus.com
Model numarası başlıkta belirttiğim şey ise herhangi bir şey çıkmıyor. FX506 ile başlayan hiçbir şey yok.Üst tarafa cihazın seri numarasını yazın.
Not: Model Numarasını yazacaksınız Seri yanlış oldu![]()
Üst tarafa cihazın seri numarasını yazın.
Not: Model Numarasını yazacaksınız Seri yanlış oldu
Ben Buldum Bak
![]()
TUF Gamingï½Dizüstü Bilgisayarï½ASUS Türkiye
Esporda zafer ve maÄlubiyet arasındaki fark milisaniyelere kadar inebilir. ROG Strix dizüstü oyun bilgisayarları, günümüzün en popüler oyunları için benzersiz hassasiyet ve pürüzsüz grafikler için ihtiyaç duyduÄunuz yüksek kare hızlarını sunarak size rekabet avantajı...www.asus.com
En güncel sürüm 309 görünüyor bendeki kurulu sürüm. Tekrar güncellemeyi denesem sorun çıkar mı?Budum ben, yukarıdaki linkteki senin ürün![]()
Hayır.En güncel sürüm 309 görünüyor bendeki kurulu sürüm. Tekrar güncellemeyi denesem sorun çıkar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.