ASUS TUF FX506HCB-HN144 Alınır mı?

Hocam taşınabilirlik önemli bana. O yüzden 17 istemiyorum. Ti + RAM bütçeyi zorluyor. Aileme sorarım izin verirlerse alırım ama alamazsak sanırım alacağım normal 3050 modeli.
Sen bilirsin tabiki. Sonrasında pişman olma diye dedim. Biliyorsun bende de 3050'nin thunderbolt 4'ü olan model var. Azıcık pişman olmadım değil. Tabi ben alırken bu seçenekler yoktu. Ti model bir ay sonra geldi. Bu monster'ı da şimdi görüyorum. Uzun ömürlü kullanımda rahat olmak için hem i7 11.gen hem ti gibi 3050 2 inç bulup 17.3 diye fedakarlıkta bulunabilecek kadar cesaretli olamazdım ben Şimdi gördüm çanta hediyesi de varmış monster'in. Taşımakta kolay olur. Çanta güzel gözüküyor. Neyse kafanı çok karıştırmayayım seç sen. 1650 almaktan iyidir sanırım.
3050 Ti'a sahip model eğer yakın bir fiyatta değilse kesinlikle vereceğiniz paraya değmez. 3050 ile 3050 Ti arasında olan performans farkı çok düşük.
Maalesef öyle. Keşke Ti bi 6gb vram'li falan olsaymış

6GB VRAM Laptop'ta zor.

3050 Ti'a sahip model eğer yakın bir fiyatta değilse kesinlikle vereceğiniz paraya değmez. 3050 ile 3050 Ti arasında olan performans farkı çok düşük.
500 lira masraf var fakat ram ile bütçemi zorluyor. RAM bile hemen alamayabilirim. 3050 modeli alacağım.
Hocam ben 14 inç bile baktım 17 istemiyorum ama genel olarak en iyisi bu. Monsterın o modeline bir şey demiyorum fakat çok büyük bana Teşekkürler ama yorumlarınız için. 8 GB hemen eklemezsem çok sorun olur mu? Bir süre 8 GB kullansam 144 Hz üzeri low ayarlarda oynayabilir miyim? Valorantta mesela.

Konuları gezebilirsin. 90-100fps diyorlardı
Genelde çok denk gelmez.

Hocam bana pek denk gelmeyecek bir şey gibi gelmedi ama saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…