ASUS TUF FX506HCB-HN144 alınır mı?

Hocam rufus'la deneyin. Ben şu ana kadar Rufus olmadan kurulum yapmadım.

Hocam rufus'la deneyin. Ben şu ana kadar Rufus olmadan kurulum yapmadım.
Tamamdır hocam birde öyle deneyeceğim, birde benim eski bilgisayarımda Windows 10 home single lisans var. Vatan bilgisayardan bilgisayarı aldığım zaman otomatik olarak Windows kurulu geldi. Bu Windows sürümünü yeni aldığım freedos bilgisayara yüklemem mümkün müdür?

Hocam sizde gerçekten bir sorun var. Ben kurulumda tek bir şeyi yanlış yapınca bile laptop kafayı yiyor fakat ısınma ile alakalı sorun olmuyor. Bir arkadaşa gelen laptop da bu dereceleri görüyordu. O sanırsam iade ve değişim yapmyıp bir şekilde halletti fakat Asus'a yazarsanız kolayca değişim yaparlar. Tabi bundan önce kurulumu tam yapıp gözlemlememiz lazım.
Hocam lisans anahtarını biliyorsanız sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Rufus ile yazdırman şart değil ama tekrardan rufus ile yazdırıp temiz kurulum yap hiç normal değil mavi ekran yemen.

Rufus ile yazdırman şart değil ama tekrardan rufus ile yazdırıp temiz kurulum yap hiç normal değil mavi ekran yemen.
Ben de ondan çok korkmaya başladım acaba sistemde arızalı bir parça vs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayarda ne gibi testler yapmam gerekiyor?

Ben de ondan çok korkmaya başladım acaba sistemde arızalı bir parça vs olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bilgisayarda ne gibi testler yapmam gerekiyor?
Ben HOI4 ve Bannerlord yükledim gatet stabildi. Furmark testi yapabilirsin. Windows üzerinden ram testi yapabilirsin. Aida64 testi de yapabilirsin. Ama bu konu için yeni başlık oluştur daha bilgili kişiler yardım edecektir.

Şarjda yazmisim pilde diyecektim.
Şarjda yazmisim pilde diyecektim.

Mavi ekran ben de yedi 1 2 kez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…