ASUS TUF FX516PE-HN025T alınır mı?

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
FreeDos olsa daha ucuza kapardınız.
Bende 506 modeli var. Her oyunda dropsuz ve high ultra ayarlarda gayet iyi ferformanslar sonuyor. ki sizin belirtmiş olduğunuz model benden işlemci,ekran kartı ve ram olarak hayli önde...

GameGaraj ve Monster olmadığı sürece önerebilirsiniz.
Monster'a olan ön yargınızı anlayabiliyorum, fakat Monster T7 V25.1 modelini incelemenizi öneririm. Monster marka olmasına rağmen MSI model bir laptoptır. MSI'ın GP76 kasası kullanılıyor, steelseries klavyeye sahip bir kasa. Özellik olarak da çok güçlü bir sistem.

Monster'a olan ön yargınızı anlayabiliyorum, fakat Monster T7 V25.1 modelini incelemenizi öneririm. Monster marka olmasına rağmen MSI model bir laptoptır. MSI'ın GP76 kasası kullanılıyor, steelseries klavyeye sahip bir kasa. Özellik olarak da çok güçlü bir sistem.
Aynı şey Gamegaraj için de geçerli. Hunter 5T modeli MSI GF63 ile birebir aynı.

Monster'ın Tongfang yapımı laptopları Asus'tan çok daha iyidir. Benim RTX 2070'li ROG Strix Scar III laptobumun ekran kartı oyunlarda 80 derecede çalışırken, arkadaşımdaki Monster Tulpar T19.7'deki RTX 2070 ise 64 dereceyi geçmiyordu. Üstelik Asus'tan çok daha fazla performans veriyordu. Zira Asus laptoplarda MUX Switch yok. Asus alanların çoğu FPS düşüklüğünden şikayetçi. Bu forum da bile fazlasıyla görmek mümkün.

Monster'ın Tongfang yapımı laptopları Asus'tan çok daha iyidir. Benim RTX 2070'li ROG Strix Scar III laptobumun ekran kartı oyunlarda 80 derecede çalışırken, arkadaşımdaki Monster Tulpar T19.7'deki RTX 2070 ise 64 dereceyi geçmiyordu. Üstelik Asus'tan çok daha fazla performans veriyordu. Zira Asus laptoplarda MUX Switch yok. Asus alanların çoğu FPS düşüklüğünden şikayetçi. Bu forum da bile fazlasıyla görmek mümkün.
Hocam markada genelleme yapmak biraz yanlış olabilir. G513GW thermal'i şu anki ürünlerden farklı bir model. Ekran kartının 74 , işlemcinin 88'lerde olduğunu gördüm. 80 olması doğal. Performans çok fazla etkene dayanıyor. Karşılaştırdığınız laptoplardan birinde 9750h birinde 10870h var. Arada bir nesil farkı var. Laptopların çıkışlarında da 1 sene fark var. Dediklerinizden ROG ve Monster arasında artı olarak görebildiğim tek şey MUX. FPS şikayeti derken de açıklama yapmanda fayda var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı