ASUS TUF Gaming 1650S vs XFX 5500 XT

Sen CS:GO, Valorant, PUBG, Fortnite tipi oyunlar dışında oynamıyorsan değmez. AC Odyssey, Valhalla, Cyberpunk 2077, Tomb Raider serisi, CoD Warzone vb. oynuyorsan değer. Bu tamamen VRAM üzerine bir olay kartın kendisiyle alakalı değil. 1650 Super 6 GB bir kart olsa onu al derdim örneğin.

Dogrudur fakat Afterburner dan Boost hızını artırabiliyoruz diye biliyorum ve testlerde 5500XT en fazla 15 FPS fazla veriyor açıkcası NVIDIA çok daha iyi ekran kartından o yüzden arasında kalmaktayım.

O zaman 1650 Super al sen bilirsin. Ben 9 aya yakındır 5500 XT 8 GB kullanıyorum şu anda sıfır 1650 Super ve üzerine 250 TL versen takas etmem. Sıcaklık değerleri, performansı, sürücüleri vb. fazlasıyla memnunum.

Ama sistemini 2x8 GB RAM yapman şart eğer 5500 XT ile 1x8 alacaksan o 250 TL bütçeyi 2x8 GB RAM'e ayırıp 1650 Super al ideal performans için.

O zaman 1650 Super al sen bilirsin. Ben 9 aya yakındır 5500 XT 8 GB kullanıyorum şu anda sıfır 1650 Super ve üzerine 250 TL versen takas etmem. Sıcaklık değerleri, performansı, sürücüleri vb. fazlasıyla memnunum.

Ama sistemini 2x8 GB RAM yapman şart eğer 5500 XT ile 1x8 alacaksan o 250 TL bütçeyi 2x8 GB RAM'e ayırıp 1650 Super al.

RAM Dual olsa daha iyi olabilir ama ekran kartı bir kez alındıgı için ekran kartına önem versem daha saglıklı olmaz mı sizce RAM'i sonra Dual yapabilirim. Ve ayrıca dedigim markayı kullanıyorsunuz degil mi evetse sıcaklık degerleri iyi mi?

RAM Dual olsa daha iyi olabilir ama ekran kartı bir kez alındıgı için ekran kartına önem versem daha saglıklı olmaz mı sizce RAM'i sonra Dual yapabilirim. Ve ayrıca dedigim markayı kullanıyorsunuz degil mi evetse sıcaklık degerleri iyi mi?
RAM'i sonradan dual yap derim. RX 5500 XT 8 GB son güncellemer ile GTX 1650S'den çok daha iyi perfonmans verebilen bir kart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı