ASUS TUF Gaming 23.8 VG249Q1R 165 Hz 1 ms ghosting var mı?

  • Konuyu başlatan etN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 102

etN

Femtopat
Katılım
27 Kasım 2023
Mesajlar
17
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu model monitörü almak istiyorum ama izlediğim bazı videolarda ve okuduğum bazı yazılarda monitörün ghosting yaptığını söyleyenlere denk geldim. Böyle bir hata mevcut mudur, yaşayan var mı diye sormak istedim. Bilgisayar özelliklerim her türlü 165 FPS'i verebilecek seviyede, ekranda yırtılma sorunu vs. olması mümkün değil. Ama ghosting gibi bir olay yaşanır mı bilmiyorum, sizlere de sormak istedim.
 
Aynı monitöre sahibim ve önermiyorum renkleri çok kötü ve ghosting biraz var. Alalı 2 yıl oldu. 1 hafta sonra monitör arızalandı. Şahsen bütçeniz yetiyorsa başka bir monitöre bakmanızı öneririm. Bu monitör zaten overclock ile 165 Hz ye çıkabiliyor normalde 144 Hz yenileme hızına sahip. Ayarlarından 165 Hz yi açınca overclock yapıyor ve monitör biraz da ısınıyor. Bu monitörü alacağınıza 144 Hz olan daha kaliteli bir monitörü tercih etmenizi öneririm. 144 ile 165 arasında bence neredeyse fark yok. Bunu senelerdir FPS oyunları oynayan biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.
 
Aynı monitöre sahibim ve önermiyorum renkleri çok kötü ve ghosting biraz var. Alalı 2 yıl oldu. 1 hafta sonra monitör arızalandı. Şahsen bütçeniz yetiyorsa başka bir monitöre bakmanızı öneririm. Bu monitör zaten overclock ile 165 Hz'ye çıkabiliyor normalde 144 Hz yenileme hızına sahip. Ayarlarından 165 Hz'yi açınca overclock yapıyor ve monitör biraz da ısınıyor. Bu monitörü alacağınıza 144 Hz olan daha kaliteli bir monitörü tercih etmenizi öneririm. 144 ile 165 arasında bence neredeyse fark yok. Bunu senelerdir FPS oyunları oynayan biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirim.

Peki sizin önerdiğiniz bir monitör markası veya modeli var mıdır? Ben de ağırlıklı olarak FPS oyunları oynadığım için, oynadığım oyunda rankım da yüksek olduğundan ötürü monitör kısmı benim için önem arz ediyor, dandik bir şey almak istemiyorum açıkçası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı