ASUS TUF Gaming A15 (2023) FA507NV Windows 10 mu kurulmalı 11 mi?

Arkadaşlar aynı laptoptan aldım da driverlarda sorun gözüküyor Windows 10 yükledim sizce ne yapmalıyım? System Firmware ve universal Serial bus(USB) Controller için de sorun gözüküyor.

Asus için MyAsus uygulamasını kur, siteden Chipset sürücülerini indirip kur. Ancak orjinal sitesinde Windows 10 için Usb 4 Host Controller sürücüsü yok, onu ayrıca kurmalısın. Ben ayrıca Windows 11'e geçirdim cihazı, son güncelleme ile bir tık daha iyi geldi gözüme (23H2).

USB4 sürücüsüni buradan indirip "Extract" ederek, daha sonra Aygıt Yöneticisi üzerinden de sürücü güncelle diyerek yolu gösterip kurabilirsin.

Asus için MyAsus uygulamasını kur, siteden Chipset sürücülerini indirip kur. Ancak orjinal sitesinde Windows 10 için Usb 4 Host Controller sürücüsü yok, onu ayrıca kurmalısın. Ben ayrıca Windows 11'e geçirdim cihazı, son güncelleme ile bir tık daha iyi geldi gözüme (23H2).

USB4 sürücüsüni buradan indirip "Extract" ederek, daha sonra Aygıt Yöneticisi üzerinden de sürücü güncelle diyerek yolu gösterip kurabilirsin.

Test etmek icin oyuna gireyim dedim herseyi yukledikten sonra 5 fps gosteriyor bi tanede kucuk bi oyuna girdim 144hz gibi gozukmuyor ekran sebebi ne olabilir sence?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı