ASUS TUF A15'e Windows 10 kurulur mu?

Gabriel Barsch

Picopat
Merhaba, bilgisayar özelliklerim RTX 4050 AMD Ryzen 5 7535HS 16 GB RAM 512 SSD. Windows 11'den pek memnun değili. M 4 aydır kullanıyorum bilgisayar iyice doldu. Bugün format atacağım. Ben de hazır format atmışken stabilite ve hız için Windows 10 kurayım diyorum. Sürücü problemi olur mu? Ekim ayına kadar kullanır, destek bitince Windows 11 geçerim diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bilgisayar özelliklerim RTX 4050 AMD Ryzen 5 7535HS 16 GB RAM 512 SSD. Windows 11'den pek memnun değili. M 4 aydır kullanıyorum bilgisayar iyice doldu. Bugün format atacağım. Ben de hazır format atmışken stabilite ve hız için Windows 10 kurayım diyorum. Sürücü problemi olur mu? Ekim ayına kadar kullanır, destek bitince Windows 11 geçerim diye düşünüyorum.
Merhaba. Kesin bilgi değil ama benim acer bilgisayarımın da sadece windows 11 driverları olduğu halde hepsi windows 10'a sorunsuz kuruldu. Sadece kurulum aracı mı ne o çalışmadı tek tek kurdum. Yani denemenizi öneririm.

Merhaba. Kesin bilgi değil ama benim Acer bilgisayarımın da sadece Windows 11 driverları olduğu halde hepsi Windows 10'a sorunsuz kuruldu. Sadece kurulum aracı mı ne o çalışmadı tek tek kurdum. Yani denemenizi öneririm.

Bende de aynı bilgisayar var kursam bilgisayar çöker mi bende de stabilite sorunları var Windows 11 de.

ekime kadar idare edin derim ben hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı