ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

ValehogluAze

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 1035g1
İntel (R) UHD Grapics
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler. İnternet olmadığı için geç cevap veriyorum kusura bakmayın. İyi günler dilerim.

Teşekkürler. İnternet olmadığı için geç cevap veriyorum kusura bakmayın. İyi günler dilerim.

Ryzen 5 olan modelde iGPU var ve Trendyol'da 37k satılıyor Trendyol Plus ile 36650 TL'ye geliyor Ryzen yedi biraz daha iyidir ama iGPU olmadığı için batarya ömrü düşük olur.

Ryzen 5 olan modelde iGPU var ve Trendyol'da 37k satılıyor Trendyol Plus ile 36650 TL'ye geliyor Ryzen yedi biraz daha iyidir ama iGPU olmadığı için batarya ömrü düşük olur.
O modelide düşünüyordum ama igpu olup olmadığını bilmiyordum teşekkürler. Ryzen 7 daha iyi performansı vermez mi? birde bu modellerde herhangi bir sorun var mı? Ekran sızması var mı? Veyahutda başka sorunlar?

Ryzen 7 olan modeli 40k ise değmez arada acayip bir fark yok IPS modellerde ekran sızması olabiliyor onun dışında kronik bir sorunu yok ancak işlemci'yi belirli bir watt değerini geçmeyecek şekilde sınırlandırmanız gerekiyor aksi takdirde cihaz sıcak çalışabilir YouTube'a bakarsan daha ayrıntılı bir şekilde bulabilirsin.

Ben bu farkı öderim durumum iyi laptopu çoğunlukla evde kullanirım diyorsanız Ryzen 7 olanı, kütüphane gibi yerlere gidecekseniz ve batarya sizin için önemliyse Ryzen 5 olan modeli tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:

R7 7435 de dahili grafik yok diye biliyorum doğru mudur bu pil açısından çok fark yaratır mı? Veyahut da mesela me kadar götürür şarjı kullanıcısı iseniz daha detaylı bilgi verir misiniz ilk kere Gaming laptop alıyorum.

Maalesef kullanıcı değilim ama Ryzen 7 de dahili grafik yani iGPU yok ve evet Batarya'sı düşüktür pil durumu nasıl kullanacağınızı bağlı inceleme yapan birine sorarsanız net bilgi alabilirsiniz.

Maalesef kullanıcı değilim ama Ryzen 7 de dahili grafik yani iGPU yok ve evet Batarya'sı düşüktür pil durumu nasıl kullanacağınızı bağlı inceleme yapan birine sorarsanız net bilgi alabilirsiniz.

Şu an R5 modeli almayı düşünüyorum hem cebime 5K para kalır teşekkürler iyi günler dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…