ASUS TUF Gaming A15 alınır mı?

Merhaba cihaz ısınıp performans kısması falan oluyor mu?

Ne için kullanacaksınız tam olarak? Cihazda ısınma sorunu var ama yakacak kadar değil, normal seviyede. Tek sorun, içindeki VRAM’in ağır oyunlarda yetersiz kalabilmesi. Genel olarak ortalama bir bilgisayar; ancak oyun oynamak isterseniz, VRAM’i daha yüksek ekran kartına sahip modellere yönelmelisiniz.

Daha önce ısınan kasa olduğu söylenmiş. Aslında parasını hak etmiyor ama bugün almanız gerekiyorsa pek bir şey diyemem.

Bu cihaz nasıl peki yarın elime ulaşabiliyormuş bu cihaz.

Ne için kullanacaksınız tam olarak? Cihazda ısınma sorunu var ama yakacak kadar değil, normal seviyede. Tek sorun, içindeki VRAM'in ağır oyunlarda yetersiz kalabilmesi. Genel olarak ortalama bir bilgisayar; ancak oyun oynamak isterseniz, VRAM'i daha yüksek ekran kartına sahip modellere yönelmelisiniz.

Hocam LoL Valorant oynayacağım slayt için üniversitede de 5 sene kullanmayı düşünüyorum.

Bu modelin şöyle güzel bir tarafı da var, gerektiğinde daha iyi bir soğutma sistemi takılabiliyor, belki daha gelişmişleri de vardır çok incelemedim, bakmakta fayda olabilir.

49526690-1347-4B60-B737-9450C80B3F87.jpeg

Hocam sizinki daha iyi bir model acaba soğutma olarak daha iyi olabilir mi yoksa aynı mıdır?

Benimki ASUS TUF Gaming A15 (2024)
AMD Ryzen 7 7735HS
RTX 4060 140Watt
Sizin almayı düşündüğünüz muhtemelen daha soğuk çalışacaktır.

Hocam siz oyunlarda kaç derece alıyordunuz acaba.

2 3 defa oynadım oyun oynamayı sevmiyorum bakmadım. Ayrıca ASUS'un bilgisayarlarında ısınma sorunu diye bir şey olmaz. İçiniz rahat olsun. YouTube'dan bakabilirisiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı