Merhaba cihazı mağazadan almam lazım, bu cihazı gözüme kestirdim. Normalde 20 bin TL'ye cihaz alacaktım ama 4K ekleyince en azından RTX bir laptop almış olacağım. Bu cihazda acaba ısınma problemi filan var mıdır? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Yine bu fiyatla mağazadan alınacak bir cihaz öneriniz var mıdır?
Merhaba cihazı mağazadan almam lazım, bu cihazı gözüme kestirdim. Normalde 20 bin TL'ye cihaz alacaktım ama 4K ekleyince en azından RTX bir laptop almış olacağım. Bu cihazda acaba ısınma problemi filan var mıdır? Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Yine bu fiyatla mağazadan alınacak bir cihaz öneriniz var mıdır?
Kusura bakmayın link atmayı unutmuşum. Öyle ahım şahım oyunlar oynamayacağım LoL ve Valorant oynayacağım zamanı geldiğinde RAM eklemesi yapmayı düşünüyorum.
Hocam kullanıcı olarak kesinlikle öneririm. Daha önce bir çok defa önermiştim çevremdeki insanlara. Memnun olmayan kimse yok şuana kadar. Görüldüğü üzere Wuthering waves oyununda anlık sıcaklığı bu şekilde. Cihaz turbo modda çalışıyor. Soğutucu etkisi de var tâbi. Soğutucu olmadığı zamanlarda 80-90 arasında genelde. Kesinlikle öneririm.
Hocam kullanıcı olarak kesinlikle öneririm. Daha önce birçok defa önermiştim çevremdeki insanlara. Memnun olmayan kimse yok şu ana kadar. Görüldüğü üzere Wuthering Waves oyununda anlık sıcaklığı bu şekilde. Cihaz Turbo modda çalışıyor. Soğutucu etkisi de var tâbi. Soğutucu olmadığı zamanlarda 80-90 arasında genelde. Kesinlikle öneririm.
Kusura bakmayın link atmayı unutmuşum. Öyle ahım şahım oyunlar oynamayacağım LoL ve Valorant oynayacağım zamanı geldiğinde RAM eklemesi yapmayı düşünüyorum.