ASUS TUF Gaming A15 FA506iu ekran kartını çalıştırmıyor

ilkerx1907

Hectopat
Arkadaşlar merhaba.

ASUS TUF Gaming A15 FA506iu laptopumda 1660 Ti ekran kartı var. Ekran kartı sürekli aynı güncellemeyi yapıyor. Ayrıca NVIDIA'nın kendi sitesinden ayrıca indirip kurdum yine aynı sonuçekran kartı güncellenmiyor. Bir süre sonra ASUS laptopumda pil bozuldu bende Microsoft ACPI uyumlu denetim yönetimi pili özelliğini kapattım. İlk başta ekran kartı çalışıyordu. Şimdi hiç çalışmıyor. NVIDIA kontrol paneli bile açılmıyor. NVIDIA GeForce Experience'de 2 tane güncelleme halen duruyor.

Ne yapabilirim, olayın pille alakası var mıdır?

Arkadaşlar merhaba.

ASUS TUF Gaming A15 FA506iu laptopumda 1660 Ti ekran kartı var. Ekran kartı sürekli aynı güncellemeyi yapıyor. Ayrıca NVIDIA'nın kendi sitesinden ayrıca indirip kurdum yine aynı sonuçekran kartı güncellenmiyor. Bir süre sonra ASUS laptopumda pil bozuldu bende Microsoft ACPI uyumlu denetim yönetimi pili özelliğini kapattım. İlk başta ekran kartı çalışıyordu. Şimdi hiç çalışmıyor. NVIDIA kontrol paneli bile açılmıyor. NVIDIA GeForce Experience'de 2 tane güncelleme halen duruyor.

Ne yapabilirim, olayın pille alakası var mıdır?

Hocam güncellemeyi deneyin DDU ile silip yükleyin çalışmazsa şarja takıp bakın çalışacak mı diye çalışmazsa Allah rahmet eylesin.

Yok hocam pil çalışmasa PC hiç açılmaz.
Hocam DDU ile kaldırdım. Nvidia sitesinden indireyim dedim win11 ile uyumsuz diyor şimdide. Geoforce Experience yi tekrar kurdum onunla denedim yine kurdu diyor ama kurmadı halen güncellme gözüküyor. Ayrıca nvidianın sitesinden manuel arama ile kurdum. Aygıt yöneticisinde çalışıyor gösteriyor. myasus programında denetle diyorum çalışıyor gözüküyor. Ama çalışmıyor oyun açınca. Büyük ihtimalle win11 ile uyumsuz bu sürüm

Hocam DDU ile kaldırdım. NVIDIA sitesinden indireyim dedim Windows 11 ile uyumsuz diyor şimdi de. GeForce Experience'ı tekrar kurdum onunla denedim yine kurdu diyor ama kurmadı halen güncelleme gözüküyor. Ayrıca NVIDIA'nın sitesinden manuel arama ile kurdum. Aygıt yöneticisinde çalışıyor gösteriyor. MyASUS programında denetle diyorum çalışıyor gözüküyor. Ama çalışmıyor oyun açınca. Büyük ihtimalle Windows 11 ile uyumsuz bu sürüm.

Aynen hocam sanırım uyumlu değil Windows 11 gerektiren uygulama kullanmıyorsanız geri dönün.

Hocam peki dosyalar silinmeden nasıl geri dönebilirim Windows 10'a geri dön seçeneği kapalı. ISO dosyasını indirincede sadece her şeyi sil seçeneği çıkıyor. Diğer dosyalar kalsın seçeneğini seçemiyorum.

Discord'unuz varsa ekler misiniz?
deleted_553user
Discord'um bu isime takmayın arkadaşım yapmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı