iPhone 11 2025 yılında hala alınır mı?

Ayrıca birçok aşırı ucuza "seneyi kurtarır" başlıklı yurt dışı IPhone'ler var. Bunlar nasıl oluyor?

Toplamadır büyük ihtimalle, alınmaz

Sarı sitede 9 bine yüzde 100 batarya Face ID bozuk ve kozmetiği iyi Türkiye cihazı iPhone 11 satılıyor. Çok ilgimi çekti fiyat olarak. Sizce alınır mı?

IPhone'nin en önemli özelliklerinden biri zaten Face ID, bataryasıda değişmiştir, pek tercih etmezdim.

Sarı sitede 9 bine yüzde 100 batarya Face ID bozuk ve kozmetiği iyi Türkiye cihazı iPhone 11 satılıyor. Çok ilgimi çekti fiyat olarak. Sizce alınır mı?
Face ID olmayan cihaz benim gözümde çöptür çoğununda ekranı replika oluyor.
Ayrıca birçok aşırı ucuza "seneyi kurtarır" başlıklı yurt dışı IPhone'ler var. Bunlar nasıl oluyor?
Yurt dışı cihaz onlar.

O telefona iOS 26 yüklerseniz 3 saat falan olur galiba pil süresi, ancak iOS 18'de belki iyi performans verebilir ancak yine de stabil olmaz.

Hayır abartmayın bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Ben iPhone 11 kullanıyorum. Eskiden Safari kasıyordu artık yazmıyor direk. Şarjıda 2 saat gidiyor. İyi günler. Brawl stars kasmaya başladı güncelde.

Hayır abartmayın bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Ben iPhone 11 kullanıyorum. Eskiden Safari kasıyordu artık yazmıyor direk. Şarjıda 2 saat gidiyor. İyi günler. Brawl Stars kasmaya başladı güncelde.
Bir çılgınlık yapıp bataryayı değiştirmeye ne dersin?
Bütçem çok sınırlı. Yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşündüğüm için telefon ikinci planda. Ayrıca Android almak pek istemiyorum.

Telefonda neredeyse hiç oyun oynamıyorum. Kamerası iyi olsun ve normal kullanımda donmasın yeter.
12 alamayacaksan 11 al 12-13 civarına garantisi bitmiş değişensiz bataryayı da değişirsin günü kurtarır buradakiler batarya değişince telefon çöp olur sanıyorlar yok 2 saat dayanır falan :D batarya değişiminden bir haber cahil cahil konuşuyorlar.

Hayır abartmayın bilip bilmeden konuşmayın lütfen. Ben iPhone 11 kullanıyorum. Eskiden Safari kasıyordu artık yazmıyor direk. Şarjıda 2 saat gidiyor. İyi günler. Brawl Stars kasmaya başladı güncelde.

Arkadaşımda var ama çok akıcı ve iyi hissettiriyor arayüz. Ayrıca batarya sağlığı 86 falan şarjı da gayet iyi gidiyor. iOS 26 da nasıl bilmiyorum ama iOS 18 de gayet iyi çalışıyordu telefon.

12 alamayacaksan 11 al 12-13 civarına garantisi bitmiş değişensiz bataryayı da değişirsin günü kurtarır buradakiler batarya değişince telefon çöp olur sanıyorlar yok 2 saat dayanır falan :D batarya değişiminden bir haber cahil cahil konuşuyorlar.

Hocam peki batarya değiştirilmiş iPhone alınır mı? Sağlığı yüz olan piller genelde değiştirilmiş oluyor iPhone 11'lerde.

Arkadaşımda var ama çok akıcı ve iyi hissettiriyor arayüz. Ayrıca batarya sağlığı 86 falan şarjı da gayet iyi gidiyor. iOS 26 da nasıl bilmiyorum ama iOS 18 de gayet iyi çalışıyordu telefon.

Hocam peki batarya değiştirilmiş iPhone alınır mı? Sağlığı yüz olan piller genelde değiştirilmiş oluyor iPhone 11'lerde.
Alınırda niye bataryası değişmiş olanları almak istiyorsun daha mı ucuz? İçi açılmamış bataryası eski olan bir 11 alsan bataryasını kendin değiştirirsin aklında soru işareti kamaz.

Pahalı hocam ne yapayım. iPhone ximde de değiştittirdim fark etmiyor çok. Seneye kadar idare edeceğim. Ama alıncak telefon değil iOS18 dahil 26 dahil kasmalar var. 26 daha iyi. Şu ana kadar takılma donma mutlaka oldu ama kamerası oldun yazılım desteği olsun alıncak telefon değil bence.

Pahalı hocam ne yapayım. iPhone ximde de değiştittirdim fark etmiyor çok. Seneye kadar idare edeceğim. Ama alıncak telefon değil iOS18 dahil 26 dahil kasmalar var. 26 daha iyi. Şu ana kadar takılma donma mutlaka oldu ama kamerası oldun yazılım desteği olsun alıncak telefon değil bence.
Orijinale gerek yok orijinal parasına 4-5 batarya gider.

Orijinale gerek yok orijinal parasına 4-5 batarya gider.

Her 3-4 ayda bir batarya değiştirmek gerek. Ayrıca kısa gitmesini değiştirmez. En fazla 5 saat gider. Bu yıl sınav senem olduğu için mecbur idare ediyorum. Ama bu bütçem olsa başka telefonlara yönelirdim. Çakma bataryalarda çok ısınma sorunu yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı