Emir Kırmaç
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, elimde şu anda:
www.akakce.com
Marka laptop var bunu satıp kendime ince hesaptan:
www.incehesap.com
Bu sistem ve monitör, klavye, mouse vs. cart curt hepsi toplamda 50.000 TL civarı (küsuratı hesaplanmadı.) Yapıyor.
Böyle hazır bir sistem almak istiyorum yani benim kafa RDR2 gibi high grafik ayarları isteyen sistem istiyorum. Ekstra kulaklık falan da var onları da atacağım şimdi ve şu anki laptopu 23-25 civarı satıp üstüne aile desteği ve kendi çalıştığım parayı ekleyerek almaya kalkışsam mantıklı bir hareket olur mu?
Annemin fikrine göre;
Baban eğer kafana koyup istediğin bir şey için çaba gösterdiğini görürse destek çıkar diyor, sizce çıkar mı fikirlerinize ve görüşlerinize açığım.
Diğer ekstra malzemeler:
Monitör:
Klavye:
www.mediamarkt.com.tr
Mouse:
www.mediamarkt.com.tr
Kulaklık:
www.mediamarkt.com.tr
Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN051 Ryzen 5 7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN051 Ryzen 5 7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN051 Ryzen 5 7535HS 8 GB 512 GB SSD RTX2050 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, 17.479,08 TL'den...
Marka laptop var bunu satıp kendime ince hesaptan:
Stainless 4060 | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | ASUS RTX 4060 8 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Bu sistem ve monitör, klavye, mouse vs. cart curt hepsi toplamda 50.000 TL civarı (küsuratı hesaplanmadı.) Yapıyor.
Böyle hazır bir sistem almak istiyorum yani benim kafa RDR2 gibi high grafik ayarları isteyen sistem istiyorum. Ekstra kulaklık falan da var onları da atacağım şimdi ve şu anki laptopu 23-25 civarı satıp üstüne aile desteği ve kendi çalıştığım parayı ekleyerek almaya kalkışsam mantıklı bir hareket olur mu?
Annemin fikrine göre;
Baban eğer kafana koyup istediğin bir şey için çaba gösterdiğini görürse destek çıkar diyor, sizce çıkar mı fikirlerinize ve görüşlerinize açığım.
Diğer ekstra malzemeler:
Monitör:
Klavye:
HAVIT KB903L %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HAVIT KB903L %60 Mekanik Oyuncu Klavyesi Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne k
Mouse:
STEELSERIES Aerox 3 Snow Gaming Mouse Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Aerox 3 Snow Gaming Mouse Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katı
Kulaklık:
STEELSERIES Arctis Nova 1 Multi-System Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES Arctis Nova 1 Multi-System Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, se