ASUS TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 alınır mı?

Harika vallahi, RAM takviyesi de yaptım süper şu anlık.

Hocam hayırlı olsun bnde bugün sipariş verdim. PC'nin arkasını açtığınızda boş SSD slotu 1 mi 2 miy di hocam ona göre SSD siparişini yapacağımda ve bir de içinde ki kendi RAM'in markasına bakabildiniz mi, aynı marka mı almalı yoksa farklı bir marka mı olmalı RAM'ler. Son olarak RAM'i 8 değil de en son desteklenen RAM'e göre alsak örneğin 8'in 16 GB taksak olur mu?

Benim ürün kargoda. Bir arkadaşla anlaştım +8 GB RAM'i de ondan alacağım gelince 16 yapacağım direk inşallah üzmez beni de :)
Üzmez üzmez merak etme, açıp oynamaya başla kaliteyi fark edersin.

Hocam hayırlı olsun bnde bugün sipariş verdim. PC'nin arkasını açtığınızda boş SSD slotu 1 mi 2 miy di hocam ona göre SSD siparişini yapacağımda ve bir de içinde ki kendi RAM'in markasına bakabildiniz mi, aynı marka mı almalı yoksa farklı bir marka mı olmalı RAM'ler. Son olarak RAM'i 8 değil de en son desteklenen RAM'e göre alsak örneğin 8'in 16 GB taksak olur mu?
M2 slotu 2 adet yani 1 adet takabileceğiniz yer mevcut, Ram modeli ben bunu aldım sorun olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...msung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay/
Bide 8 GB yerine 16 takmanız büyük ihtimal destekler ama tam emin değilim.
İstersen sosyalde konu aç bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.

Dosya Ekleri

• OCCT.png
    OCCT.png
    82,7 KB · Görüntüleme: 105

M2 slotu 2 adet yani 1 adet takabileceğiniz yer mevcut, Ram modeli ben bunu aldım sorun olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...msung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay/
Bide 8 GB yerine 16 takmanız büyük ihtimal destekler ama tam emin değilim.
Peki hocam cevabınız için teşekkür ederim

1 tane M.2 slotu boş. Toplam RAM desteğide 32 GB. 8+16 takarsan sorun olmaz ama Dual olur mu onu bilmiyorum. Bazı arkadaşlar ddr5 de sorun olmuyor diyor.

M.2 slotu 2 adet yani 1 adet takabileceğiniz yer mevcut, RAM modeli ben bunu aldım sorun olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...msung-4800mhz-8gb-sifir-oem-1090114461/detay/
Bir de 8 GB yerine 16 takmanız büyük ihtimal destekler ama tam emin değilim.

Konudan bagımısz hocam eger bır oyun falan yukledıysenız ya da yukleyeceksenız bır degerlendirme alabilir miyim aynı modelden aldım da merak edıyorum cok sag olun ıyı aksamlar.

Konudan bagımısz hocam eger bır oyun falan yukledıysenız ya da yukleyeceksenız bır degerlendirme alabilir miyim aynı modelden aldım da merak edıyorum cok sag olun ıyı aksamlar.
Burada baya bir paylaşım yaptım.
Oyun ve diğer testleri yaptım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı