Eki Görüntüle 1851620
Bak kardeşim bu leş gibi sıcakta makine 2 saattir açık olmasına rağmen değerlerim bu. Boşta ki sıcaklık değerlerim bu şekilde makine yükte değil. Fan Turbo seçili SS te görebilirsin.
Eki Görüntüle 1851627
Fan modunu sessiz e aldığımda sıcaklık değerlerim bu halde.
Eki Görüntüle 1851630
Warzone 2.0 açtım oyunun kendi menüsünde ki GPU sıcaklığım 55 oyundayken de Max 63-64 derece.
Eki Görüntüle 1851631
Bu da oyun açıkken Armoury Crate SS. Gördüğün gibi işlemci sıcaklığım 72 derecede ara ara kontrol ettiğimde en yüksek 83 dereceyi gördüm. Hatta dur arkada oyun aktif olarak açıkken de SS alacağım.
Eki Görüntüle 1851639
Bu da oyunda aktif açıkken aldığım SS işlemci 83 ekran kartı 63 derecede neredeyse Full ayarlarda Warzone 2.0 oynuyorum FPS değerlerim ortalama 110 civarında ve son derece akıcı FPS düşmesi hiç yemedim. Warzone caldera da ise FPS'lerim 140 civarında sıcaklık değerlerim ise 2-3 derece daha yüksek oluyor. Sanırım oyunun optimizasyonu ile alakalı bu durum. Bunlardan yola çıkarak umarım bir sonuca varabilirsin. Makine soğutma konusunda gerçekten efsane bence... Evimde klima yok şu an ben sıcaktan eriyorum buna rağmen değerler bu şekilde.
Attım post bak onlara bir SSlere evdeyim bende müsaitsen Discord da yaparız.
Cptaincnr Discord adım.