ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP023 alınır mı?

Hocam attığım TUF modelle arasında fark yok gibi panel olarak Acer gerçekten iyi mi?

Hocam sizde benim gibi biraz aynı modele takıntılısınız bana da herkes aynı şekil bunu al şunu al diyor bana sorarsanız başka model aldığınızds kafanız da rahat etmeyecek şu an N11 de gti bilişim 34300 TL civarında satıyor pazartesi günü sipariş vereceğim.

Hocam attığım TUF modelle arasında fark yok gibi panel olarak Acer gerçekten iyi mi?

Evet hocam panel olarak iyi merak etme ayrıca soğutma kalitesi kasa kalitesi malzeme kalitesi olarak da daha iyi.

İnsanlar Turbo modda kullandığı için ısı yüksek oluyor Turbo modda overclock gibi FPS artırıyor ama ısıyı da arttırıyor ayrıca panellerindede bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Hocam sizde benim gibi biraz aynı modele takıntılısınız bana da herkes aynı şekil bunu al şunu al diyor bana sorarsanız başka model aldığınızds kafanız da rahat etmeyecek şu an N11 de gti bilişim 34300 TL civarında satıyor pazartesi günü sipariş vereceğim.

Hocam ben arkadaş için soruyorum onun ilk PC'si olacak o yüzden ASUS MSI gibi popüler markalardan bulmaya çalışıyorum sıkıntı yaşamaması için yoksa marka takıntım pek yoktur bir de aldıktan sonra bu foruma tekrar yazar mısınız görüşlerinizi bilmek isterim kullanmış bir kişi olarak

Hocam ben arkadaş için soruyorum onun ilk PC'si olacak o yüzden ASUS MSI gibi popüler markalardan bulmaya çalışıyorum sıkıntı yaşamaması için yoksa marka takıntım pek yoktur bir de aldıktan sonra bu foruma tekrar yazar mısınız görüşlerinizi bilmek isterim kullanmış bir kişi olarak.

Benim için bir onur olur çarşamba perşembe gibi elimde olacak inşallah tüm sorularınızı cevaplarım.

1 ay önce tuf 507 NU aldım. Daha birkez oyun oynamadim ekranın ledleri bozuldu görüntü geliyor ama ekran aydinlanmiyor. Servise gönderdim. Arkadaşın dediği gibi tuf beni memnun etmedi hiç.ayrica yazılım olarak Asus berbat. Armory crate denen bir programı var saglam insanı hasta eder

1 ay önce TUF 507'nu aldım. Daha bir kez oyun oynamadim ekranın LED'leri bozuldu görüntü geliyor ama ekran aydinlanmiyor. Servise gönderdim. Arkadaşın dediği gibi TUF beni memnun etmedi hiç. Ayrica yazılım olarak ASUS berbat. Armoury Crate denen bir programı var saglam insanı hasta eder.

Geçmiş olsun hocam ekran konusunda şanssızliginiz olmuş ayrıca Armoury Crate yazılımı bana sorarsanız dahaden kullanmadım ama iş görür bir yazılıma benziyordu neden öyle dediniz merak ettim.

Bilgisayar dünden beri elimde herhangi bir sorunuz var mı bilgisayar ile ilgili

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı