ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP025 alınır mı?

Mr.ToTh

Hectopat
Merhaba, uzun araştırmalar sonucu bu laptopu buldum ve almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirler mi? Isınma ve ses konusunda ayrıca oyunlardaki genel performansı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir de ekran panel tipi nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, uzun araştırmalar sonucu bu laptopu buldum ve almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar artı ve eksi yönlerini yazabilirler mi? Isınma ve ses konusunda ayrıca oyunlardaki genel performansı hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bir de ekran panel tipi nedir? Şimdiden teşekkür ederim.

Hocam iyi cihazdır fakat yükseltme yaparsanız daha iyi olur 1 TB ve 32 GB RAM yaparsınız.

Bunun için ikinci M.2 SSD slotu var mıdır peki? Bir de 32 GB RAM yapmadan da günümüz şartlarında yeterli performans alır mıyım?

32 GB RAM yapılır ve günümüz şartlarında çok yeterli olur. İkinci M.2 slotu bilgilerine teknik kısımdan bakabilirsiniz hocam.

32 GB RAM yapılır ve günümüz şartlarında çok yeterli olur. İkinci M.2 slotu bilgilerine teknik kısımdan bakabilirsiniz hocam.
Teknik kısımda bulamadım bir detay ama bir başka forumda 2. ssd slotunun olduğunu gördüm ileride değerlendirilebilir. Kullanılan panel hakkında bilginiz var mıdır hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı