ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP037 alınır mı?

Bütçe
36000
İşlemci skorları gayet normal kullanıcı için fazlasıyla yeterli. Anlamadığım o kadar güçlü işlemciyi ne yapacaksın? Senin attığın o laptop 8 10 saat ekran süresi verebiliyor mu sen onu bana söyle?
1696364204205.png

Arkadaş zaten muhtemelen 1 saat kadar yasak aldı yanlış bilgilendirmeden. Ben reportladım, söylediğim halde ısrar ediyor. Araştırmasını öneriyorum bu süreç boyunca.

Konu sahibi o attığın TUF modelini alıp bir 8GB RAM daha ekleyerek gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Gencler ASUS TUF kullanıyorum bende her seyden gayet memnunum fakat laptopun ısındıgı da bir gerçek. Konu sahibinin laptopun ısındıgını bilip ve sıcaklıkları düsürmek icin de alternatif yolların oldugunu bilerek alması daha iyi olacaktır.

Not: Bende her zaman Monster ve Casper'den uzak duruyorum. Alternatif olarak şu an fiyatları bilmiyorum fakat HP Victus veya Acer Nitro varsa ve daha iyi ise alınabilir.

Gencler ASUS TUF kullanıyorum bende her seyden gayet memnunum fakat laptopun ısındıgı da bir gerçek. Konu sahibinin laptopun ısındıgını bilip ve sıcaklıkları düsürmek icin de alternatif yolların oldugunu bilerek alması daha iyi olacaktır.

Not: Bende her zaman Monster ve Casper'den uzak duruyorum. Alternatif olarak şu an fiyatları bilmiyorum fakat HP Victus veya Acer Nitro varsa ve daha iyi ise alınabilir.
ACER evet ısıda daha etkili fakat malzeme kalitesi ve premium olarak TUF öneriyoruz zaten. Ben Acer Nitro 5 kullanıyorum ve altına bir şey koymadan düz masada kullandığım halde GPU 80, CPU 80-84 aralarında. Renderde ise GPU 65, CPU 87 derecelerde. Fakat TUF dediğim gibi çok premium bir ürün olduğundan diyoruz. Mesela gidip 36K ya Tamamen plastik Victus almamalı bana göre.

AAA tüh ya, TUF modelinin kasa dışında bundan iyi olan bir yönünü söylesene? 95 derece gören ve i5 12. nesilden geride olan işlemcisi mi?

Nitro 12500H.png

12500H Nitro'nun aldığı puan.

tuf-a15-7735hs-png.png

TUF'un aldığı puan.

Sıcaklık testleri:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ne hikmetse işlemci hep 90 derecenin üstünde. Forumda bununla alakalı da birçok konu var, işlemci sıcaklığıyla alakalı.

Hâlâ TUF'u önermeye devam edin. Monster'ı neden kötülüyorsunuz onu da belirtirseniz sevinirim, dayanak noktanız nedir?

Ben 36K veriyorsam bu büyük bir para, gidip Plastik değil TUF tarzı veya Nitro tarzı demir, Aliminyum her neyse işte, malzeme kullanılmış ve Premium his verecek makine alırım. Çünkü Victus da mesela 1650 de aynı kasa 4060 da aynı kasa.

Eki Görüntüle 1966279

12500H Nitro'nun aldığı puan.

Eki Görüntüle 1966280

TUF'un aldığı puan.

Sıcaklık testleri:

Ne hikmetse işlemci hep 90 derecenin üstünde. Forumda bununla alakalı da birçok konu var, işlemci sıcaklığıyla alakalı.

Hâlâ TUF'u önermeye devam edin. Monster'ı neden kötülüyorsunuz onu da belirtirseniz sevinirim, dayanak noktanız nedir?

Öncelikle 89-90 Max. Temp. 105 olan bir CPU için iyi sayılabilir bir miktar, Bende 90 görüyorum çok çok nadir de olsa ve PC tamamen yük altında bu ısıları görüyor. 4060 100W çekiyor siz 60W görmüyor dediniz ve kendiniz ile çelişiyorsunuz.

2: Neden Monster önermiyorsunuz kısmını sadece form üyelerine bırakıyorum :D

Ben 36K veriyorsam bu büyük bir para, gidip Plastik değil TUF tarzı veya Nitro tarzı demir, alüminyum her neyse işte, malzeme kullanılmış ve Premium his verecek makine alırım. Çünkü Victus da mesela 1650 de aynı kasa 4060 da aynı kasa.

Premium dediğin cihazlar giriş seviyesi. TUF'u öve öve bitiremedin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı