ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN047 alınır mı?

Bütçe
18000
Valorant ve RDR2 gibi 2 tip oyunda sıcaklık testi yaparsaniz güzel olur hocam.

RDR2 bende yok Valorant'ta oynamıyorum fakat GodFall indiriyorum onda test edebilirim. :D

12dakikalık bir godfall oynanışı sonrası sıcaklık değerleri atıyorum dediğim gibi bir soğutucu veya laptop yükseltici çok iş görecektir, bu arada şunu da belirteyim yaşadığım şehir Adana burada insan eriyor. :D

1661522231888.png

Son düzenleme:
Aynen öyle GPU sınırda, CPU sıcaklıklarınida gostermeyi açarsanız güzel olur hocam.

CPU sıcaklık ayarını bulamadım maalesef ama yukarıdaki gibi olacaktır büyük ihtimalle aynı oyunda ve aynı mekanda test ettim.

RDR2 bende yok Valorant'ta oynamıyorum fakat godfall indiriyorum onda test edebilirim. :D

12dakikalık bir godfall oynanışı sonrası sıcaklık değerleri atıyorum dediğim gibi bir soğutucu veya laptop yükseltici çok iş görecektir, bu arada şunu da belirteyim yaşadığım şehir Adana burada insan eriyor. :D

Eki Görüntüle 1496586

Bu laptopa 3060 daha iyi olurmuş ama 3060 olanı 5-6 bin TL ekliyor yanlış hatırlamıyorsam. :D

Anladım, CPU zorlanmadigi için 3060 versiyonundaki kadar kötü olmuyor gibi.

CPU sıcaklık ayarını bulamadım maalesef ama yukarıdaki gibi olacaktır büyük ihtimalle aynı oyunda ve aynı mekanda test ettim.

Bu laptopa 3060 daha iyi olurmuş ama 3060 olanı 5-6 bin TL ekliyor yanlış hatırlamıyorsam. :D

3060 versiyonu biraz sıkıntı hocam, hem GPU hem CPU sınırda denebilir onda yükte.

Anladım, CPU zorlanmadigi için 3060 versiyonundaki kadar kötü olmuyor gibi.

3060 versiyonu biraz sıkıntı hocam, hem GPU hem CPU sınırda denebilir onda yükte.

3060 daha mı kötü :D neden? Yani daha iyi olması gerekmez miydi?

Neyse sonuç olarak @Emir Poyraz Polat ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN058 modelindeki durum bu alıp almamak sana kalıyor artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı