ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN047 alınır mı?

Bütçe
18000
Yaklaşık 1.5 saattir kullanıyorum şu anlık bir sorun yok gibi duruyor umarım bundan sonrada bir sorun olmaz ayrıca şunu belirteyim ki yük altında henüz test etmedim normal kullanımda bir sorun yok.

Pil süresi sıcaklik ve fan sesi değerlerini yazabilir misiniz?

Pil süresini test etmedim maalesef fan sesi ise sıcaklığa göre değişiyor bazen fanı kapatıyor otomatik çalışırken de belli belirsiz çok dikkat etmediğim sürece fark edemeyeceğin bir sesi var yük altında test etmedim. Fan sesine alışkın biri olduğum için beni pek rahatsız etmiyor ama faz sesine alışkın biri değilseniz belki sizi rahatsız edebilir, sıcaklık değerlerini fotoğraf olarak ekledim şunu belirteyim ki herhangi bir soğutucu veya laptop yükseltici kullanmadım. Birçok laptop gibi bununda hava girişleri altta arkasında da var lakin yeterli gelmiyor sanırım bu sebeple yeterli hava akışı olmadığı için biraz ısı yapıyor lakin 1-2 CM falan yukarıda tuttuğumda sıcaklık değerleri 6-7 derece düşüyor soğutucu kullanımı ile daha da düşecektir diye düşünüyorum.

1661514570892.png

Bu arada şunu belirtmeyi unuttum Armoury Crate diye bir yazılım var bu yazılım üstünden laptopun sessiz, Turbo ve performans modları olarak 3 modu var bir de elle ayarlama var.

Bende ASUS TUF Gaming A15 FA507RC-HN058 aldım yarın sabah elime geçecek inşallah isterseniz yarın bir göz atıp ufak bir deneyim sonrası konuya dönüş yapabilirim.

Pil süresini test etmedim maalesef fan sesi ise sıcaklığa göre değişiyor bazen fanı kapatıyor otomatik çalışırken de belli belirsiz çok dikkat etmediğim sürece fark edemeyeceğin bir sesi var yük altında test etmedim. Fan sesine alışkın biri olduğum için beni pek rahatsız etmiyor ama faz sesine alışkın biri değilseniz belki sizi rahatsız edebilir, sıcaklık değerlerini fotoğraf olarak ekledim şunu belirteyim ki herhangi bir soğutucu veya laptop yükseltici kullanmadım. Birçok laptop gibi bununda hava girişleri altta arkasında da var lakin yeterli gelmiyor sanırım bu sebeple yeterli hava akışı olmadığı için biraz ısı yapıyor lakin 1-2 cm falan yukarıda tuttuğumda sıcaklık değerleri 6-7 derece düşüyor soğutucu kullanımı ile daha da düşecektir diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1496427

Bu arada şunu belirtmeyi unuttum Armoury Crate diye bir yazılım var bu yazılım üstünden laptopun sessiz, Turbo ve performans modları olarak 3 modu var bir de elle ayarlama var.

Valorant ve RDR2 gibi 2 tip oyunda sıcaklık testi yaparsaniz güzel olur hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı