Merhabalar, üniversiteye başlayacağım çok yüksek ihtimalle makine mühendisliği okuyacağım 1660ti'lı bir masaüstü bilgisayarım vardı bizzat kendi ellerimle ekran kartımı bozdum bilgisayarın geri kalanı ise bir tanıdığımıza gidecek muhtemelen ya da satacağım. Eğer bilgisayarımı bozmamış olsaydım belki biraz daha düşük bir laptop alabilirdim fakat olan oldu. Bilgisayarı okul, oyun vb amaçlarla kullanacağım ve muhtemelen sağa sola sürekli taşımak zorunda olacağım o yüzden hafif olması benim için bir artı ama eğer ağır ama diğerinden daha performanslı bir model varsa ona da yönelebilirim benim için sorun değil. Eğer kısa bir özet geçecek olursam performanslı eğer mümkünse hafif ve kesinlikle soğutması iyi olan bir laptop bakıyorum, araştırdığım kadarıyla laptoplarda soğutma ve performans doğru orantılı gidiyor ama yazma gereği hissettim.
Aklımda olan modelleri aşağıdaki linkte listeledim yalnız Gigabyte olan laptopu 23.500 gibi bir fiyata alacağım, Acer Nitro 5 için 24500 ve Acer Helios olan içinse bu fiyat 27 bin olacak diğerlerini normal piyasa fiyatından alacağım sizce bu laptoplar arasından en mantıklı olan hangisi eğer başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şu an aşağıda attıklarım arasından en mantıklısı Gigabyte gibi geliyor ama işlemcisinden pek emin değilim ve diğer Asus'larda ddr5 4800 MHZ'lik RAM'ler var ve sanırım işlemcileri Gigabyte'tan daha iyi ama gördüğüm kadarıyla soğutmaları Gigabyte'ın baya aşağısında kalıyor o sebeple kafam biraz karıştı yardımlarınızı bekliyorum ve dediğim gibi başka önerilere de açığım.
www.epey.com
Aklımda olan modelleri aşağıdaki linkte listeledim yalnız Gigabyte olan laptopu 23.500 gibi bir fiyata alacağım, Acer Nitro 5 için 24500 ve Acer Helios olan içinse bu fiyat 27 bin olacak diğerlerini normal piyasa fiyatından alacağım sizce bu laptoplar arasından en mantıklı olan hangisi eğer başka önerileriniz varsa onlara da açığım. Şu an aşağıda attıklarım arasından en mantıklısı Gigabyte gibi geliyor ama işlemcisinden pek emin değilim ve diğer Asus'larda ddr5 4800 MHZ'lik RAM'ler var ve sanırım işlemcileri Gigabyte'tan daha iyi ama gördüğüm kadarıyla soğutmaları Gigabyte'ın baya aşağısında kalıyor o sebeple kafam biraz karıştı yardımlarınızı bekliyorum ve dediğim gibi başka önerilere de açığım.
Acer Predator Helios 300 PH315-53-71ZR - Acer Nitro 5 AN517-41-R0M2 - Gigabyte AORUS 15P KD (16GB/1TB) - Asus TUF Gaming A15 (2022) FA507RM-HN095 Karşılaştırması - Epey
Epey - Acer Predator Helios 300 PH315-53-71ZR - Acer Nitro 5 AN517-41-R0M2 - Gigabyte AORUS 15P KD (16GB/1TB) - Asus TUF Gaming A15 (2022) FA507RM-HN095 özellik ve fiyat karşılaştırması
Son düzenleyen: Moderatör: