ASUS TUF Gaming A15 FA507XI-LP013 alınır mı?

Yok hocam bozuk gelemez çok fazla 5 var görüntü atan tek sıkıntı siz kargolatacaksınız hiç köpük falan koymuyolarmış oraya buraya hep vuruyormuş o bakımdan dikkat edin hayırlı olsun hocam daha ebeveynlerim Kuveyt'e gitmedi almadılar yani oyun perf program perf sıcaklık değerleri nasıl en azından bir soba görevi görmesin.

Bir de hocam sizce oynayacağım oyunlsra göre fazla mı mesela RTX 3070 yeni çıkacak oyunları oynatmazmı RTX 3070,3060 lar daha ucu olur mu bu bana biraz fazla geldi fazla iyidir ama yukarıda şuankık yazdım oynadıklarımı yenş oyun planım vardı ama Intel Pentium'lu GT 610 mli PC kullanmaktan o hayelleri hiç kuramadım.

Selam araştırdım biraz daha HP Victus ile Acer Nitro 16 nasıl dır yine bununla aynı Acer Nitro sıcaklık değerleri güzeldi fakat nasıldır ekranı falanda iyi ama yine de ASUS TUF iyi midir?

Son düzenleme:

Bu model ile ilgili drop sorunlarını bende okudum hocam ne yaptınız aldınız mı?

Bu model ile ilgili drop sorunlarını bende okudum hocam ne yaptınız aldınız mı?

Daha almadım bu modelden vazgeçtim kuveyten gittik geldik daha pahalıydı HP victıs alacağım baay bilgi edindim bu Victus'lar daha şyi.

Hocam bu sorunlardan dolayı mı vazgeçtiniz?

Hem ondan hemse çok pahalandı bir de ben bu PClere bakarken belli değildi bütçe ne kadarlık alabilirim kafasındaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…