TheHub
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
- Meslek
- Öğrenci
Bayağıdır arayıştaydım en son bunda karar kılıp dün sipariş verdim ben de. Yani bakıyorum fiyatı mantıksız bir şekilde ucuz diğer alternatiflere göre. Sağlam markalar arasında 4070 ekran kartlı en uygun model bu şu an galiba. Hepsiburada fiyatı için konuşuyorum (43.999 TL şu an hâlâ), eğer ki bozuk ürün falan göndermeyeceklerse gayet uygun bence![]()
Yok hocam bozuk gelemez çok fazla 5 var görüntü atan tek sıkıntı siz kargolatacaksınız hiç köpük falan koymuyolarmış oraya buraya hep vuruyormuş o bakımdan dikkat edin hayırlı olsun hocam daha ebeveynlerim Kuveyt'e gitmedi almadılar yani oyun perf program perf sıcaklık değerleri nasıl en azından bir soba görevi görmesin.
Bayağıdır arayıştaydım en son bunda karar kılıp dün sipariş verdim ben de. Yani bakıyorum fiyatı mantıksız bir şekilde ucuz diğer alternatiflere göre. Sağlam markalar arasında 4070 ekran kartlı en uygun model bu şu an galiba. Hepsiburada fiyatı için konuşuyorum (43.999 TL şu an hâlâ), eğer ki bozuk ürün falan göndermeyeceklerse gayet uygun bence![]()
Bir de hocam sizce oynayacağım oyunlsra göre fazla mı mesela RTX 3070 yeni çıkacak oyunları oynatmazmı RTX 3070,3060 lar daha ucu olur mu bu bana biraz fazla geldi fazla iyidir ama yukarıda şuankık yazdım oynadıklarımı yenş oyun planım vardı ama Intel Pentium'lu GT 610 mli PC kullanmaktan o hayelleri hiç kuramadım.
Selam araştırdım biraz daha HP Victus ile Acer Nitro 16 nasıl dır yine bununla aynı Acer Nitro sıcaklık değerleri güzeldi fakat nasıldır ekranı falanda iyi ama yine de ASUS TUF iyi midir?
Son düzenleme: