ASUS TUF Gaming A15 FA507XIA38-LP041A38 vs ASUS ROG STRIX G16

Ben de sirf urunun basligini okuyup buraya yazdiginiz icin soyleme geregi duydum. Victus'un ekran kalitesi, renk dogrulugu berbat NTSC ve sRGB degerleri de çok kotu. Panel kalitesizligini ve sogutmasini da gectim. TUF cok daha iyi bir secenek olacaktir. ROG da TUF'dan biraz daha ust orası arkadasa kalmis.
Sirf bu forumda bile bu yuzden birsuru kisi Victus alip geri iade etti veya gercekte gorup almaktan vazgeçtiler.
Tamam hocam işte bunu yazın geçin ben hem fps hemde hikaye odaklı oyunlar oynuyorum ve renk doğruluğu aşırı takıldığım bir konu değil artık arkadaş takılıyorsa değerlendirir.

Tamam hocam işte bunu yazın geçin ben hem fps hemde hikaye odaklı oyunlar oynuyorum ve renk doğruluğu aşırı takıldığım bir konu değil artık arkadaş takılıyorsa değerlendirir.
Kasa kalitesi ve sogutma goz onunde bulunduruldugunda yine de bundan sonraki konulara 4070 R9 TUF u önermenizi tavsiye ederim. Hem islemcisi i9 13900h dan daha iyi hemde power comsumption konusunda 8 saat 41 dakika film izleyen arkadas vardi. Victusdaki o QHD ve 240hz kalitesiz isi sivamanin baska bir sekli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimse mesajımı dikkate almadı sanırım. Bunu da alabilirsiniz 2. defa atıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı