Botox Reis
Hectopat
ASUS TUF Gaming A15 laptopum için hangi SSD'yi tavsiye edersiniz? Fiyatları bilmediğim için bütçe eklemedim.
Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS TUF Gaming A15 laptopum için hangi SSD'yi tavsiye edersiniz? Fiyatları bilmediğim için bütçe eklemedim.
Kioxia uyumlu olur mu, emin misiniz? Şuan 512 GB var.Kioxia Exceria Pro var 3500 civarı. Eğer en iyisi olsun dersen Samsung 990 Pro var.
Uyumlu olur, bir sıkıntı çıkarmaz. Ama ısınan bir SSD, onu belirtiyim.Kioxia uyumlu olur mu, emin misiniz? Şuan 512 GB var.
Bu arada 4.0 destekliyormuş.
Isınması neye zarar verir tam olarak?Uyumlu olur, bir sıkıntı çıkarmaz. Ama ısınan bir SSD, onu belirtiyim.
75 derece üstüne çıktığı zaman soğumak için hızlarını kısar. 7/24 80 derece gibi sıcaklıklarda ise ömrü sıkıntıya girer. Genellikle boşta ve oyunda 70 derece altı görüyorlar laptoplarda, sadece aktarma sırasında sıkıntı olabiliyor.Isınması neye zarar verir tam olarak?
Ssd için böyle bir şey görmüştüm işe yarar mı bu?75 derece üstüne çıktığı zaman soğumak için hızlarını kısar. 7/24 80 derece gibi sıcaklıklarda ise ömrü sıkıntıya girer. Genellikle boşta ve oyunda 70 derece altı görüyorlar laptoplarda, sadece aktarma sırasında sıkıntı olabiliyor.
Dandikler biraz. Tabut gibi olanlar daha işlevli ama işin sıkıntı durumu laptopa sığar mı?Ssd için böyle bir şey görmüştüm işe yarar mı bu?
Tabut gibi olanlar dediğinden önerir misin merak ettim. Laptoba sığmazsa artık yapacak bir şey yok. Aslında çok ısınmayan bir ssd olsa iyi olurdu.Dandikler biraz. Tabut gibi olanlar daha işlevli ama işin sıkıntı durumu laptopa sığar mı?
Buyrun:Tabut gibi olanlar dediğinden önerir misin merak ettim. Laptoba sığmazsa artık yapacak bir şey yok. Aslında çok ısınmayan bir ssd olsa iyi olurdu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.