ASUS TUF Gaming A15 için 1 TB SSD önerisi

Botox Reis

Hectopat
ASUS TUF Gaming A15 laptopum için hangi SSD'yi tavsiye edersiniz? Fiyatları bilmediğim için bütçe eklemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250825_192454_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250825_192454_Samsung Internet.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 11
Isınması neye zarar verir tam olarak?
75 derece üstüne çıktığı zaman soğumak için hızlarını kısar. 7/24 80 derece gibi sıcaklıklarda ise ömrü sıkıntıya girer. Genellikle boşta ve oyunda 70 derece altı görüyorlar laptoplarda, sadece aktarma sırasında sıkıntı olabiliyor.

75 derece üstüne çıktığı zaman soğumak için hızlarını kısar. 7/24 80 derece gibi sıcaklıklarda ise ömrü sıkıntıya girer. Genellikle boşta ve oyunda 70 derece altı görüyorlar laptoplarda, sadece aktarma sırasında sıkıntı olabiliyor.
Ssd için böyle bir şey görmüştüm işe yarar mı bu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250825_193603_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20250825_193603_Hepsiburada.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 11
Tabut gibi olanlar dediğinden önerir misin merak ettim. Laptoba sığmazsa artık yapacak bir şey yok. Aslında çok ısınmayan bir ssd olsa iyi olurdu.
Buyrun:

Laptoptan laptopa değişiyor sıcaklık. Bazı kullanıcılar şikayet ederken çoğu önerdiğimiz kullanıcı şikayet ile dönmedi. Standart uyarı geçiyorum, eğer kasa serin ise pek dertte olmayabilir.

Alternatif olarak bu model var:

Aynı donanımı kullanıyor. Ama uzun kullanım yorumları ve incelemesi yok elimde, laptop sıcaklık durumunuda bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı