Botox Reis
Hectopat
@He stole my money teşekkürler hocam büyük ihtimal Kioxia'yı alırım herhalde MLD bilindik gelmedi o yüzden. Bir de laptop RAM'i 32'ye yükselteceğim, 512 GB SSD sıkıntı yaratır mı?
SSD ile RAM'in bir alakası yok, bir sıkıntı yapmaz oyüzden.@He stole my money teşekkürler hocam büyük ihtimal Kioxia'yı alırım herhalde MLD bilindik gelmedi o yüzden. Bir de laptop RAM'i 32'ye yükselteceğim, 512 GB SSD sıkıntı yaratır mı?
Aa bak soğutucu da alayım daha iyi olur vakumlu bulabilsem bi.Altına laptop soğutucu koyarsa pek ısınmaz. Ayrıca bildiğim kadarıyla kioxia pro mld den iyi. Ama bakmam lazım.
Bilindik olmadığı için tedirgin ediyor da 2 si arasında hangisini alsam karar veremedim.Mld de güzel bu arada.
Vakumlu iyi değil. Cihaz tv den izledim alma. Claw 8 fanlı al. Eğer ssd soğutucusu alırsan sığmayabilir. En garantisi claw 8 fanlı laptop soğutucuyu almak.Aa bak soğutucu da alayım daha iyi olur vakumlu bulabilsem bi.
https://www.hepsiburada.com/claw-s-...cu-siyah-9-17-boyut-destekli-pm-HBC0000787KVC bu mudur acaba?Vakumlu iyi değil. Cihaz tv den izledim alma. Claw 8 fanlı al. Eğer ssd soğutucusu alırsan sığmayabilir. En garantisi claw 8 fanlı laptop soğutucuyu almak.
Evet, muazzam soğutucu. 10 15 derece fark yapıyor. Ramde 30 derece falan ciddi iyileşme yapıyor. Bence bunu alın, ssd yi de mld alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.