ASUS TUF Gaming A15 ısınıyor

Laptopu yeni aldım.

Kimisi çok ısınmış böyle kullanılmaz falan dedi ondan dolayı arada kaldım.

Hocam bende de A15 2022 var. Benim bilgisayarım boştayken 50-60 derecede çalışıyor oyundayken de 90ları görüyor. Bu değerler laptoplar için ortalama hatta iyi denilebilir. Bir laptop yükseltici alırsanız daha az ısınacağını düşünüyorum.

Önceki cevabımı okuyun.
Teşekkürler, dediğiniz olayı deneyeceğim.

Hocam bende de A15 2022 var. Benim bilgisayarım boştayken 50-60 derecede çalışıyor oyundayken de 90ları görüyor. Bu değerler laptoplar için ortalama hatta iyi denilebilir. Bir laptop yükseltici alırsanız daha az ısınacağını düşünüyorum.
Standı kullanınca anlık olarak 90 civarını görsede genel olarak 79-82 arasında dolaştı

Laptoplara özel olarak ekran parlaklığını kısmak ve yükseltici kullanmak ısınmayı minimuma indiriyor.
Giriş seviyesi laptoplarda ekran parlaklığı çok yüksek olmuyor zaten ama yükseltici ciddi fark etti.

Peki klavyede hissediyor musun bu sıcaklıkları?
Özellikle üst kısımlarda ciddi hissediliyor

Giriş seviyesi laptoplarda ekran parlaklığı çok yüksek olmuyor zaten ama yükseltici ciddi fark etti.
Laptop ısınıyorsa bir kutu toblerone alacaksınız😃 küçük, büyük fark etmez içinin dolu olması da gerekmiyor çikolatayı yiyip altına koyun, kaymaz etmez yer kaplamaz ve bedava. 100-200TL cebinizde kalır.👍

Laptop ısınıyorsa bir kutu toblerone alacaksınız😃 küçük, büyük fark etmez içinin dolu olması da gerekmiyor çikolatayı yiyip altına koyun, kaymaz etmez yer kaplamaz ve bedava. 100-200TL cebinizde kalır.👍
Toblerone da az para değil hocam. 😅 Mobilyacılardan tahta istemek daha masrafsız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı