Ayrıca bu 4 PC arasından hangisini ve neden tercih etmeliyim? Kullanım senaryolarım, AutoCAD Siemens TIA Portal tarzı ağır uygulamalar kullanacağım ve Elden Ring RDR2 god of CS2 tarzı oyunlar oynayacağım pil performansı çok önemli değil benim için.
Asus olanlar 4060 lı zaten ısınma konusunda da daha önce tuf kullandım sorun olmadı benim için ayrıca Acer markayı arkadaşlarım hiç önermemişti bende pek sıcak bakmıyorum
ASUS olanlar 4060'lı zaten ısınma konusunda da daha önce TUF kullandım sorun olmadı benim için ayrıca Acer markayı arkadaşlarım hiç önermemişti bende pek sıcak bakmıyorum
Bu fiyatlarda bu işlemcili laptop bulamazsınız. Pişman olmayın sonra. Bu ASUS TUF'ların Intel işlemcili halleri ısınıyorlar ki bu AMD bir tık daha soğuk çalışacaktır, soğutma performansları iyi değil.
Bu fiyatlarda bu işlemcili laptop bulamazsınız. Pişman olmayın sonra. Bu ASUS TUF'ların Intel işlemcili halleri ısınıyorlar ki bu AMD bir tık daha soğuk çalışacaktır, soğutma performansları iyi değil.
Soğutma durumunu pek dert etmiyorum g-helper kullanarak o sorunun çözümüyle alakalı videolar mevcut ayrıca arkadaşımda aynı yöntemle ısınma problemini çözmüştü bu durum haricinde alınır mı? Lenovo markasını asla almam teknik servisleri berbat ötesi yoldan 10-20 kişi çevirsem daha iyi hizmet veririz HP tarafında ekran kartları genel olarak 75w tdp değerinde o yüzden ona da sıcak bakmıyorum; şu laptobu alacam gibi duruyor nasıl sizce?
Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 7 7435HS-RTX4050 6Gb-16Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da