ASUS TUF Gaming A15 vs ASUS TUF Gaming F15

Bütçe
Max 40k
Bunu alın.

ASUS TUF F15 ve A15 serileri ısınıyor. Bu fiyatlara çıkıp da 4050 almaya da gerek yok.
Asus olanlar 4060 lı zaten ısınma konusunda da daha önce tuf kullandım sorun olmadı benim için ayrıca Acer markayı arkadaşlarım hiç önermemişti bende pek sıcak bakmıyorum :)

ASUS olanlar 4060'lı zaten ısınma konusunda da daha önce TUF kullandım sorun olmadı benim için ayrıca Acer markayı arkadaşlarım hiç önermemişti bende pek sıcak bakmıyorum :)

Bu fiyatlarda bu işlemcili laptop bulamazsınız. Pişman olmayın sonra. Bu ASUS TUF'ların Intel işlemcili halleri ısınıyorlar ki bu AMD bir tık daha soğuk çalışacaktır, soğutma performansları iyi değil.

Bu fiyatlarda bu işlemcili laptop bulamazsınız. Pişman olmayın sonra. Bu ASUS TUF'ların Intel işlemcili halleri ısınıyorlar ki bu AMD bir tık daha soğuk çalışacaktır, soğutma performansları iyi değil.
Soğutma durumunu pek dert etmiyorum g-helper kullanarak o sorunun çözümüyle alakalı videolar mevcut ayrıca arkadaşımda aynı yöntemle ısınma problemini çözmüştü bu durum haricinde alınır mı? Lenovo markasını asla almam teknik servisleri berbat ötesi yoldan 10-20 kişi çevirsem daha iyi hizmet veririz HP tarafında ekran kartları genel olarak 75w tdp değerinde o yüzden ona da sıcak bakmıyorum; şu laptobu alacam gibi duruyor nasıl sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı