Hocam bende 7735HS'li modeli var, zaten temelde aynı işlemci tek fark Radeon 680M APU'suna sahip. Ben surpac kullanıyordum okulda ve fan dahi açmıyordu, ancak cihaz tam yük altına girerse o zaman 96 dereceye kadar çıkıyor. Bunda bir etkende cihazın sürekli olarak sessiz kalmak için daha düşük fan devirinde kalması. İşlemciye watt limiti koyarsanız veya işlemcinin Turbo modunu kapatırsanız o zaman sessiz çalışmaya devam ediyor ve birkaç oyun dışında performansı etkilediğini görmedim. Başlarda sıcaklık thermal throttle sorunlarına sebep oluyordu ancak BIOS güncellemesi ile bu sorun ortadan kaldı, yani sıcaklık performans sorununa sebep olmuyor. Stant konusuna gelirsek cihazın alt kapağında yetersiz havalandırma açıklığı olduğunda stant ya da fanlı bir soğutma bu cihazda ısıya çok da etki etmiyor. Kendimde monitöre bağladığım için bir stant kullanıyorum ve ısıya etkisini görmedim. ASUS'un 7735HS'li modeli benzer fiyatlarda bulunabiliyor ona bakın derim, zira MUX ile RTX 4060'ı kapattığınızda dahi pek çok tasarım programını sorunsuz çalıştırıyor ve ciddi oranda şarj ve ısınma problemi ortadan kalkıyor.