ASUS TUF Gaming A15 vs MSI THIN GF63 12VF-405XTR

Bütçe
35.000
Tek olayı servis değil ki, çoğu modeli kötüdür zaten alınmaz, arada bir böyle düzgün modelleri çıkıyor onlar alınabilir durumda.

Dostum benim vurgulamak istediğim olay o değildi. Ben hiç MSI, ASUS veya Gigabyte'ın ürünlerini ömür boyu bakım garantili bir şekilde pazarladıklarını görmedim. Bir firma ürününe güveniyorsa böyle bir pazarlama yapmaz zaten.

Eki Görüntüle 1976862

Monster önermiyorum, dün arkadaşımla rastgele bir konuşmamızdan bir örnek verebilirim.
Arkadaşın teneke dedi diye Monster kötü mü? Bende MSI teneke diyorum. Hadi elinizdeki MSI ürünler satın teneke dedim çünkü. Kimsede almasın. Böyle bir düşünce mi var ya? Evet kötü modelleri var. Ama bu model sıkıntısız. Alınabilir durumda. Hiç bir şekilde Monster da savunmam zaten. Bu modelin sıkıntısız olduğunu savunuyorum.

Dostum benim vurgulamak istediğim olay o değildi. Ben hiç MSI, ASUS veya Gigabyte'ın ürünlerini ömür boyu bakım garantili bir şekilde pazarladıklarını görmedim. Bir firma ürününe güveniyorsa böyle bir pazarlama yapmaz zaten.

Neden yapmasın? Pazarlama bilginiz çok mu var acaba, Türk bir firma büyük markalara karşı nasıl ayakta kalıp ürününü sattirmayı düşünebilir sizce? Bunu MSI yapsa ne diyecektiniz ki.

Arkadaşın teneke dedi diye Monster kötü mü? Bende MSI teneke diyorum. Hadi elinizdeki MSI ürünler satın teneke dedim çünkü. Kimsede almasın. Böyle bir düşünce mi var ya? Evet kötü modelleri var. Ama bu model sıkıntısız. Alınabilir durumda. Hiçbir şekilde Monster da savunmam zaten. Bu modelin sıkıntısız olduğunu savunuyorum.

Bu modelde ki Monster ile TUF arasında ki fark nedir sence? Neden bu model Monster'i savunuyorsun.

Neden yapmasın? Pazarlama bilginiz çok mu var acaba, Türk bir firma büyük markalara karşı nasıl ayakta kalıp ürününü sattirmayı düşünebilir sizce? Bunu MSI yapsa ne diyecektiniz ki.
Evet, şirketin bilançosundan pazarlamasının ne kadar işe yardığı belli oluyor.
Hiçbir şey bilmiyorsanız bile şirketlerin bilançosuna bakmayı öğrenmeniz lazım.
Ekran görüntüsü 2023-10-14 163028.png

Ekran görüntüsü 2023-10-14 163017.png

Ekran görüntüsü 2023-10-14 163124.png

Evet, şirketin bilançosundan pazarlamasının ne kadar işe yardığı belli oluyor.
Hiçbir şey bilmiyorsanız bile şirketlerin bilançosuna bakmayı öğrenmeniz lazım.
Eki Görüntüle 1976878
Eki Görüntüle 1976879

Eki Görüntüle 1976882

MSI ve ASUS'un kaç alanda ürün ürettiğini veya kaç farklı ülkede satış yaptığının farkında mısın? Monster düz laptop satan bir firma, çoğu satışı Türkiye üzerinden gidiyor zaten. Bu firmaların geliriyle neyini karşılaştırıyorsun acaba?

Bu modelde ki Monster ile TUF arasında ki fark nedir sence? Neden bu model Monster'i savunuyorsun.

Alttaki benim incelemem, TUF ve diğer çoğu giriş seviyesi modelin CPU performansını buradan görebilirsin, ortalama %25 fark atıyor. Ek olarak, oyunlarda daha fazla tüketimle daha soğuk çalışabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı