ASUS TUF Gaming B460-PRO (Wi-Fi) alınır mı?

Sanırsam TUF serisi olduğu için kronik sorunu var mı diyorsunuz. TUF serisi hiç bir anakartta kronik sorun yok sadece anakart dışında ki bazı parçalarda sıkıntı olmuştu onları da düzeltiler büyük çoğunu.
 
Sanırsam TUF serisi olduğu için kronik sorunu var mı diyorsunuz. TUF serisi hiçbir anakartta kronik sorun yok sadece anakart dışında ki bazı parçalarda sıkıntı olmuştu onları da düzeltiler büyük çoğunu.

Yani anakart iyi değil mi?
5700XT TUF'da bir sorun mu ne varmış o yüzden sordum.
 
Yani anakart iyi değil mi?
5700XT TUF'da bir sorun mu ne varmış o yüzden sordum.
Anakart alınır. 5700XT değil Nvidia 2000 serisi ve AMD 5000 serisi kartlarının ikisinde de sorunları vardı TUF serisinin ama EVO modeller ile düzelttiler. Ve Nvidia 3000 serisi kartlar ile de TUF serisi soğutma olarak RGB'siz Strix kart gibi olmuş. Yani ekran kartı sorunlarını çözdüler. Şu ana piyasada hala sorunlu kartlar var alırken EVO ibaresine dikkat etmek önemli.
 
Anakart alınır. 5700XT değil NVIDIA 2000 serisi ve AMD 5000 serisi kartlarının ikisinde de sorunları vardı TUF serisinin ama Evo modeller ile düzelttiler. Ve NVIDIA 3000 serisi kartlar ile de TUF serisi soğutma olarak RGB'siz STRIX kart gibi olmuş. Yani ekran kartı sorunlarını çözdüler. Şu ana piyasada hala sorunlu kartlar var alırken Evo ibaresine dikkat etmek önemli.

Teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı