ASUS TUF Gaming B550-PLUS (Wi-Fi) vs MSI MPG B550 GAMING Edge Wi-Fi

TUF serisini ROG serisi ile karşılaştırarak söylemedim bunu lütfen farklı yerlere çekmeyin. Kendim ROG kullanmaktayım. TUF -> Tough kelimesinden gelir Sağlam anlamına gelir.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyin lütfen 5100 MHz kadar OC yapabilirsiniz MSI B550 anakarta.

İki anakartı karşılaştırmasını buradan yapabilirisniz.

Son düzenleme:
Konuyu Hortlatıyorum Ama Bende Sistemimi R5 3600'e Yükseltirken Anakart Seçimi Yapıyordum. O Sırada Bu Konuya Denk Geldim Galiba MSI Az Fiyat Farkı Olsa Da Puanlama Olarak Üstte Olduğu Için Seçeceğim Benim Önerim Bu. Şimdi Yazılanlara Gelirsek Yani Arkadaşlar Tamam Marka Müşterilerine Değer Veriyor Ama Sene Oldu 2021 Yani Hala Sattığını Umursamayan Firmalar Var Ancak Elimizdeki Firmalar Koskoca MSI Ve ASUS Yani Ikiside Yıllardır İşlerinde İyiler Artık Bilgisayar Parçası Seçerken F/P Kısmına Yoğunlaşmalıyız. Benim Fikrim Bu.

Verilerin Hepsi Doğru Değil Gerçek Karşılaştırmaya Şu Siteden Bakabilirsiniz.
(Sitede TUF B550 Plus Wi-Fi Yok O Yüzden Sadece Normal Anakartı Seçebiliyorsunuz)

Dostum Sakin. Kimse İlla Şu Markayı Kullan Diye Dayatmıyor Sadece Kullanan Kişi Müşteri Hizmetlerinden Baya Memnun Kalmış O Yüzden Öneriyor. Ve Verileri Yanlış Yazmış O Kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…