ASUS TUF Gaming F15 7 Aylık Kullanıcı Deneyimi

3 Tane M.2 Slotu yeri geliyor 3080 Tİ'lı modellerde olmuyor gerçekten ucuz ama güçlü bir laptop... Üstüne Asus'un yazılım desteği ve MyAsus'un görünümü içimizi açıyor adeta!

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu laptopa sahibim. RTX3050 8 GB RAM 11400H i5 mevcut sizce 16 GB RAM yükseltmesi yeterli olur mu? Yoksa 2x16 şeklinde 32 GB RAM'e yükseltilse daha mı iyi olur. Uzun ömürlü kullanım açısından. Ayrıca ASUS'a mail atıp bilgi vermemiz gerekiyor mu?

ASUS'a e-mail atmanıza gerek yok 3050 gibi bir kart için 16 GB RAM yeterli ama bazı oynamak istediğim oyunlar var ama 32 GB RAM'de daha rahat çalışıyor, 16 GB RAM sıkıntı yaratıyor dersen 32 GB RAM ama bu tür bir oyununuz yoksa 16 GB RAM.

Bende de bunun RTX 2050 modeli var 2 aydır kullanıyorum hiçbir Wi-Fi isinma sorunuyla karşilaşmadim ama en önemli sıkıntısı şarji şarji çok hizli bitiyor o yüzden her şeyimi şarjda yapiyorum senin önerin nedir 2050 modeli hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…