ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

Hocam Allah aşkına ASUS laptop almayın aldırtmayın çileden çıkardı F15 serisi sakın almayın bu bu bütçeye daha iyileri var.

Hocam eğer sadece oyun için ise laptop önermem bende oyuncu laptop bu almıştım çok ısınıyor kendim fan yapmıştım ısınma sorunu olmasın diye yine de klavye sıcak oluyordu W tuşuna basılı tutduğum zaman elim yanacak derecede oluyordu zaten oyunlarda bir masaüstü kadar performans vermiyor tek iyi yanı bence daha az elektrik tüketmesi bir de yanında taşıabilmen bir de bataryalı olması zaten prizden çektiğin zaman net 100 FPS düşüyor önermem eğer iş içinde bir laptop alabilirsiniz oyun için kesinlikle masaüstü

Hocam eğer sadece oyun için ise laptop önermem bende oyuncu laptop bu almıştım çok ısınıyor kendim fan yapmıştım ısınma sorunu olmasın diye yine de klavye sıcak oluyordu W tuşuna basılı tutduğum zaman elim yanacak derecede oluyordu zaten oyunlarda bir masaüstü kadar performans vermiyor tek iyi yanı bence daha az elektrik tüketmesi bir de yanında taşıabilmen bir de bataryalı olması zaten prizden çektiğin zaman net 100 FPS düşüyor önermem eğer iş içinde bir laptop alabilirsiniz oyun için kesinlikle masaüstü.

Çok gezdiğim için laptop alıyorum. Laptoplar çok ısınıyor evet ama laptop soğutucu almayı düşünüyorum.

Çok gezdiğim için laptop alıyorum. Laptoplar çok ısınıyor evet ama laptop soğutucu almayı düşünüyorum.
Çok geziyorsanız laptop soğutucu ağırlık yapar bütçe çıkarsa Rog Strix serisi var soğutması çoğu laptoptan daha iyi.

Hocam Allah aşkına ASUS laptop almayın aldırtmayın çileden çıkardı F15 serisi sakın almayın bu bu bütçeye daha iyileri var.
Bu modelde sorun var sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı