Alınmaz.
Victus'lara baktım ama ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım.
Alınmaz.
Bunları geçin artık dostum ısınmayan laptop yok demin başka konuda da aynısını yazıp yazıp duruyorlar oda sıcaklığını ayarlarsın altına da yükselticisini koyar fan ayarını yapar kullanırsın daha iyisini isteyen bütçeyi artıracak.Clevo kasa kullanıyor her türlü ısınacaktır.
Bunları geçin artık dostum ısınmayan laptop yok demin başka konuda da aynısını yazıp yazıp duruyorlar oda sıcaklığını ayarlarsın altına da yükselticisini koyar fan ayarını yapar kullanırsın daha iyisini isteyen bütçeyi artıracak.
Victus'lara baktım ama ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım.
Clevo kasa laptoplar ısınmaya mahkumlar Monster ile aynı kasayı kullanıyor o model. Dediğiniz gibi sıcaklığı ayarlarsa performansı düşecek. Attığınız laptop o fiyata alınmaz daha iyi seçenekler var.
Pek bir bilgim yok bilmiyorum ama 120W olduğunu düşünüyorum.
Undervolt yapmayacak, turbo fanı açacak kulaklığı takıp keyfine bakacak. Performansın düşmesi daha eski cihazlarda oluyor Undervolt yapmadan kullanılamaz düzeyde anormal bir sıcaklık oluşuyordu eski modellerde şimdikilerde Tuf A serisi olsun Katana olsun düzelttiler hep. Bu Gigabyte'yi yine çok bilmiyorum ama 4000 serisine gelmiş iyileştirmeler elbet olmuştur aynı bırakmazlar.sıcaklığı ayarlarsa performansı düşecek.
Link at görelim ben dediğimin arkasındayım 4050'li tüm laptoplardan fazla FPS alacak bu cihazla. Bu daha kaliteli olduğunu göstermez belki fan gürültüsü çekecek ek soğutma masrafına girecek ama daha fazla performans alacak.daha iyi seçenekler var.
Undervolt yapmayacak, Turbo fanı açacak kulaklığı takıp keyfine bakacak. Performansın düşmesi daha eski cihazlarda oluyor Undervolt yapmadan kullanılamaz düzeyde anormal bir sıcaklık oluşuyordu eski modellerde şimdikilerde TUF'a serisi olsun Katana olsun düzelttiler hep. Bu Gigabyte'yi yine çok bilmiyorum ama 4000 serisine gelmiş iyileştirmeler elbet olmuştur aynı bırakmazlar.
Link at görelim ben dediğimin arkasındayım 4050'li tüm laptoplardan fazla FPS alacak bu cihazla. Bu daha kaliteli olduğunu göstermez belki fan gürültüsü çekecek ek soğutma masrafına girecek ama daha fazla performans alacak.
Çözebileceğini yazdım burada benimkisi iyi seninkisi kötü edebiyatı yapmamamız lazım hepsinin diğerlerinden iyi kötü yanları var önerimi yaptım ben gerisi konu sahibine kalmış. DDR5 isterse sizinkileri alır işlemcin i5 değil i7 olsun derse benim attığımı alır. Zaten çok da umrunda değil gibi yazıyoruz ama o da ayrı kafasına göre yazıyorClevo kasada ne yaparsa yapsın o kasalarda olan sıcaklık sorununu çözemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.