ASUS TUF Gaming F15 alınır mı?

Bütçe
35000
Clevo kasa kullanıyor her türlü ısınacaktır.
Bunları geçin artık dostum ısınmayan laptop yok demin başka konuda da aynısını yazıp yazıp duruyorlar oda sıcaklığını ayarlarsın altına da yükselticisini koyar fan ayarını yapar kullanırsın daha iyisini isteyen bütçeyi artıracak.

Bunları geçin artık dostum ısınmayan laptop yok demin başka konuda da aynısını yazıp yazıp duruyorlar oda sıcaklığını ayarlarsın altına da yükselticisini koyar fan ayarını yapar kullanırsın daha iyisini isteyen bütçeyi artıracak.

Clevo kasa laptoplar ısınmaya mahkumlar Monster ile aynı kasayı kullanıyor o model. Dediğiniz gibi sıcaklığı ayarlarsa performansı düşecek. Attığınız laptop o fiyata alınmaz daha iyi seçenekler var.

Victus'lara baktım ama ekran kartının kaç watt olduğunu bulamadım.

Pek bir bilgim yok bilmiyorum ama 120W olduğunu düşünüyorum.

Clevo kasa laptoplar ısınmaya mahkumlar Monster ile aynı kasayı kullanıyor o model. Dediğiniz gibi sıcaklığı ayarlarsa performansı düşecek. Attığınız laptop o fiyata alınmaz daha iyi seçenekler var.

Pek bir bilgim yok bilmiyorum ama 120W olduğunu düşünüyorum.

HP Victus Laptop 15-FA1063NT Intel Core i7-13620H 16GB RAM 512GB SSD 6GB NVIDIA GeForce RTX4050 15.6 inç FHD 144Hz FreeDOS Siyah A0BG8EA - HP Store Tü şu nasıl

sıcaklığı ayarlarsa performansı düşecek.
Undervolt yapmayacak, turbo fanı açacak kulaklığı takıp keyfine bakacak. Performansın düşmesi daha eski cihazlarda oluyor Undervolt yapmadan kullanılamaz düzeyde anormal bir sıcaklık oluşuyordu eski modellerde şimdikilerde Tuf A serisi olsun Katana olsun düzelttiler hep. Bu Gigabyte'yi yine çok bilmiyorum ama 4000 serisine gelmiş iyileştirmeler elbet olmuştur aynı bırakmazlar.
daha iyi seçenekler var.
Link at görelim ben dediğimin arkasındayım 4050'li tüm laptoplardan fazla FPS alacak bu cihazla. Bu daha kaliteli olduğunu göstermez belki fan gürültüsü çekecek ek soğutma masrafına girecek ama daha fazla performans alacak.

Undervolt yapmayacak, Turbo fanı açacak kulaklığı takıp keyfine bakacak. Performansın düşmesi daha eski cihazlarda oluyor Undervolt yapmadan kullanılamaz düzeyde anormal bir sıcaklık oluşuyordu eski modellerde şimdikilerde TUF'a serisi olsun Katana olsun düzelttiler hep. Bu Gigabyte'yi yine çok bilmiyorum ama 4000 serisine gelmiş iyileştirmeler elbet olmuştur aynı bırakmazlar.

Link at görelim ben dediğimin arkasındayım 4050'li tüm laptoplardan fazla FPS alacak bu cihazla. Bu daha kaliteli olduğunu göstermez belki fan gürültüsü çekecek ek soğutma masrafına girecek ama daha fazla performans alacak.

Linkleri ilk sayfada atmıştım ayrıca Clevo kasada ne yaparsa yapsın o kasalarda olan sıcaklık sorununu çözemez.

Clevo kasada ne yaparsa yapsın o kasalarda olan sıcaklık sorununu çözemez.
Çözebileceğini yazdım burada benimkisi iyi seninkisi kötü edebiyatı yapmamamız lazım hepsinin diğerlerinden iyi kötü yanları var önerimi yaptım ben gerisi konu sahibine kalmış. DDR5 isterse sizinkileri alır işlemcin i5 değil i7 olsun derse benim attığımı alır. Zaten çok da umrunda değil gibi yazıyoruz ama o da ayrı kafasına göre yazıyor 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı