8gb ram gtx 1650 ti gibi bir karta gayet yeterli?8 GB daha RAM alırsan FPS ve GPU kullanımının az olması sorunun çözülür. Yani hocam garantiyi bitirene kadar bu bilgisayarı 8 GB RAM ile nasıl kullandınız helal olsun size vallahi.
8 GB RAM GTX 1650 Ti gibi bir karta gayet yeterli?
Armoury Crate'i güncellediniz mi?
Ama laptop ve MUX yok hani. Ekstra olarak 1650 Ti için bile 8 GB RAM yetersiz.
Modlar arası geçiş yapar mısın? Tekrar sonra eskisine gel yenden başlat.
Bir de temiz bir format çek bence garantisi yeni bitti diyorsun pek format atmamışındır diye düşünüyorum.
Bunda Mux yok.Güncelledim çok kez hatta Windows dili değiştirip İngilizce versiyondaki güncellemeleri bile kurdum. Şu an servisin yüklediğini söyledigi en son sürüm var onu da menü icinden güncelledim öyle demişlerdi.
Birkaç F15 modelinde MUX olduğunu duymuştum. Bunda olmadığını tahmin ediyordum aslında.
İşte hocam mod ekranınyok bende iki tane görsel bıraktım üstteki olmasi gereken teknik servisin telefonda söylediği ve diğer ASUS'lardaki görüntü. Alttaki de bendeki görüntü mod seçimi yapamıyorum. Bir de defalarca kez format attım servise verdigimde o da atmıştı.
Armoury Crate'i güncellediniz mi?
Merhaba ASUS TUF Gaming F15 FX506LI bilgisayara sahibim. Çoğu oyunda ekran kartı kullanımım düşük seviyelerde oluyor. ASUS'un uygulamasında Armoury cratede diğer bilgisayarlarda olan GPU güç tasarrufu ekranında olan optimize ya da standart seçenekleri bende gözükmüyor bile. Aşağıya ilgili görselleri bırakacağım. Garanti kapsamındayken servise götürdüm bu durumun Armoury cratede olan bir yazılımsal sorun oldugunu güncellemeyle düzeleceğini söylediler fakat en son sürümler kurulu ve aynı sürümlerin olduğu diğer laptoplarda bu seçenekler mevcut.
FIFA 23: 40-50 FPS (1920*1080) 60-70 FPS (1440*900) kullanım %40-50 civarlarında.
Valorant: 80-90 FPS.
Ayarlar en düşükte olmasına rağmen. Her yolu denedim hiçbiri olmadı. Cihazın garantisi de yeni bitti. Her türlü optimizyonu da denedim. Herhangi bir bilgisi olan yazarsa şimdiden çok teşekkür ederim.