Master Caution Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 286 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #21 BABER dedi: Isınma yeni kaslarda yok, eski kasada ısınma problemi vardı dostlar. Genişletmek için tıkla... Eski ve yeni kasaların fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz?
BABER dedi: Isınma yeni kaslarda yok, eski kasada ısınma problemi vardı dostlar. Genişletmek için tıkla... Eski ve yeni kasaların fotoğrafları varsa paylaşabilir misiniz?
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 31 Ağustos 2021 #22 8GB bellek yetmeyebilir hocam, Asus'un ROG laptoplarına bakabilirsiniz Ryzen mimarisi olan. Abra ve Tuf arasında istiyorsanız Tuf serisini alın derim.
8GB bellek yetmeyebilir hocam, Asus'un ROG laptoplarına bakabilirsiniz Ryzen mimarisi olan. Abra ve Tuf arasında istiyorsanız Tuf serisini alın derim.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #23 SEMIKAANCAKIR dedi: 10300'e düşüyorsa gerçekten güzel PC. Genişletmek için tıkla... Evet, 4x2 RAM ve RGB klavye olmaması eksilerinden. Ekran kartları 75W zaten. Ryzen tarafına da daha sıcağız.
SEMIKAANCAKIR dedi: 10300'e düşüyorsa gerçekten güzel PC. Genişletmek için tıkla... Evet, 4x2 RAM ve RGB klavye olmaması eksilerinden. Ekran kartları 75W zaten. Ryzen tarafına da daha sıcağız.
yildizo21 Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #24 SEMIKAANCAKIR dedi: Abra serisinin hepsi dandik celvo malı. Isınma sorunu, kötü malzeme, kötü panel ve anakart yakma sorunu. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman eleyelim onu. Avery Carrington dedi: 8 GB bellek yetmeyebilir hocam, ASUS'un ROG laptoplarına bakabilirsiniz Ryzen mimarisi olan. Abra ve TUF arasında istiyorsanız TUF serisini alın derim. Genişletmek için tıkla... ROG'larda maaalef şu an sadece GTX1650'li modeller var. Stok beklemeli miyim bilmiyorum riskli gibi. Fiyatları uçar bence
SEMIKAANCAKIR dedi: Abra serisinin hepsi dandik celvo malı. Isınma sorunu, kötü malzeme, kötü panel ve anakart yakma sorunu. Genişletmek için tıkla... Peki o zaman eleyelim onu. Avery Carrington dedi: 8 GB bellek yetmeyebilir hocam, ASUS'un ROG laptoplarına bakabilirsiniz Ryzen mimarisi olan. Abra ve TUF arasında istiyorsanız TUF serisini alın derim. Genişletmek için tıkla... ROG'larda maaalef şu an sadece GTX1650'li modeller var. Stok beklemeli miyim bilmiyorum riskli gibi. Fiyatları uçar bence
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 31 Ağustos 2021 #25 zacharyos dedi: Peki o zaman eleyelim onu. ROG'larda maaalef şu an sadece GTX1650'li modeller var. Stok beklemeli miyim bilmiyorum riskli gibi. Fiyatları uçar bence Genişletmek için tıkla... Fiyatlar uçar mı bilmiyorum ama düşmez yani
zacharyos dedi: Peki o zaman eleyelim onu. ROG'larda maaalef şu an sadece GTX1650'li modeller var. Stok beklemeli miyim bilmiyorum riskli gibi. Fiyatları uçar bence Genişletmek için tıkla... Fiyatlar uçar mı bilmiyorum ama düşmez yani
yildizo21 Decapat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #26 OthrineTM dedi: Alacaksan bununla alman iyi olur. 16 GB RAM ile iyi bir performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda vs. kullandın mı? Sırıtıyor mu cihaz?
OthrineTM dedi: Alacaksan bununla alman iyi olur. 16 GB RAM ile iyi bir performans artışı oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dışarıda vs. kullandın mı? Sırıtıyor mu cihaz?
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 31 Ağustos 2021 #27 Radeon RX 5500M dedi: Evet, 4x2 RAM ve RGB klavye olmaması eksilerinden. Ekran kartları 75W zaten. Ryzen tarafına da daha sıcağız. Genişletmek için tıkla... Onda 60hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. zacharyos dedi: Hocam dışarıda vs. kullandın mı? Sırıtıyor mu cihaz? Genişletmek için tıkla... Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı.
Radeon RX 5500M dedi: Evet, 4x2 RAM ve RGB klavye olmaması eksilerinden. Ekran kartları 75W zaten. Ryzen tarafına da daha sıcağız. Genişletmek için tıkla... Onda 60hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. zacharyos dedi: Hocam dışarıda vs. kullandın mı? Sırıtıyor mu cihaz? Genişletmek için tıkla... Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı.
Radeon RX 5500M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #28 OthrineTM dedi: Onda 60Hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü modelleri 144Hz. Ryzen ve soğutma açısından daha iyi olduğunu duydum victusun. 16 inçte bir artı. Bunlar arasında kararsızız
OthrineTM dedi: Onda 60Hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yüklü modelleri 144Hz. Ryzen ve soğutma açısından daha iyi olduğunu duydum victusun. 16 inçte bir artı. Bunlar arasında kararsızız
K karışıkkafa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #29 OthrineTM dedi: Onda 60Hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı. Genişletmek için tıkla... Bu 144 Hz modeli. Konusunu açmıştım daha önce. Radeon RX 5500M dedi: Windows 10 yüklü modelleri 144Hz. Ryzen ve soğutma açısından daha iyi olduğunu duydum victusun. 16 inçte bir artı. Bunlar arasında kararsızız Genişletmek için tıkla... Soğutma konusunda emin misiniz? Zamanında sıcak diye laf edenler vardı diye hatırlıyorum.
OthrineTM dedi: Onda 60Hz var gibi hatırlıyorum hocam. Tabi kesin bilgi değil. Kullandım. Bana göre ağır değil zaten. Gözüme de sırıtmadı. Genişletmek için tıkla... Bu 144 Hz modeli. Konusunu açmıştım daha önce. Radeon RX 5500M dedi: Windows 10 yüklü modelleri 144Hz. Ryzen ve soğutma açısından daha iyi olduğunu duydum victusun. 16 inçte bir artı. Bunlar arasında kararsızız Genişletmek için tıkla... Soğutma konusunda emin misiniz? Zamanında sıcak diye laf edenler vardı diye hatırlıyorum.
Average Turko Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.216 31 Ağustos 2021 #30 karışıkkafa dedi: Bu 144 Hz modeli. Konusunu açmıştım daha önce. Soğutma konusunda emin misiniz? Zamanına sıcak diye laf edenler vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi o zaman
karışıkkafa dedi: Bu 144 Hz modeli. Konusunu açmıştım daha önce. Soğutma konusunda emin misiniz? Zamanına sıcak diye laf edenler vardı diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok iyi o zaman