ASUS TUF Gaming F15 FX506HE-HN011 alınır mı?

Bilgisayarı alanlar RAM ilavesiz kaç GB alıyorlar Dust 2 yüksek ayarlarda 90-130 arası alıyorum normal mi kafayı yiyeceğim

Hocam üründen şu an çok memnunum. Çok klas çok karizma duruyor. Daha oyun oynayamadım ama pişman ediceğini düşünmüyorum.

Bende düşünüyorum almayı, pil konusunda nasıldır sizce oyun bilgisayarı olduğu için çok pil performansı beklemıyorum fakat bazen kablosuz takılmak isterim.

Bende düşünüyorum almayı, pil konusunda nasıldır sizce oyun bilgisayarı olduğu için çok pil performansı beklemıyorum fakat bazen kablosuz takılmak isterim.
Hocam bildiğiniz gibi gaming laptopların pil süreleri malum ama oyun oynamadığınız sürece sizi idare edecektir

Bu laptobu aldığımda Windows yüklemeye bilgisayarcıya götüreceğim garantisi kalkarmı öyle bir durumda.Lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.

Bu laptobu aldığımda Windows yüklemeye bilgisayarcıya götüreceğim garantisi kalkarmı öyle bir durumda.Lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.
Asus’da RAM ve SSD değiştirmek garanti dışı bırakmıyor. Cihaza zarar vermesin bilgisayarcı işinin ehli birine götür.

Bu laptopu aldığımda Windows yüklemeye bilgisayarcıya götüreceğim garantisi kalkar mı öyle bir durumda. Lütfen acil cevaplarsanız sevinirim.

Bilgisayarı aldım ve kendim Windows 10 Pro kurdum. Disk görmeme sorunu vardı ama hızlıca çözülebiliyor. ASUS'un kendi sitesinden yardım alarak yapabilirsin. Windows, RAM ve SSD yükseltmesinde garanti dışı kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…