Touchpad.
Wi-Fi+Ethernet (Wi-Fi sanırım uyumsuz hiç çalışmayacak)
Monitor bağladığımda görüntü alamıyorum (HDMI+Type-C) iki türlüde bağladım görüntü alamadım.
Bir de laptopun kendi klavyesi çalışmıyor dışarıdan klavye takıp çalıştırıyorum.
Bayağı bir şey eksik ve çalışmıyor bu konuda yardımcı olabilecek bilgili biri bana ulaşırsa çok iyi olur.
Bu bilgisayar bu şekilde kullanılmıyor maalesef Wi-Fi sanırım hiç çalışmayacak onu dışarıcan Wi-Fi aparatı takarak çözeceğim.
Klavye ve touch pad ve Ethernet için bir çözüm varsa yardım bekliyorum teşekkürler.
HDMI çok yüksek ihtimal Nvidia GPU'ya bağlı. Onun için oradan görüntü alamıyorsun.
Wifi ve ağ kartı için donanımları belirt. Win üzerineden AIDA ile öğreneblirsin.
Klavye için Vodoo kext dosyası ile denemeler yap.
HDMI çok yüksek ihtimal NVIDIA GPU'ya bağlı. Onun için oradan görüntü alamıyorsun.
Wi-Fi ve ağ kartı için donanımları belirt. Win üzerineden AIDA ile öğreneblirsin.
Klavye için Vodoo kext dosyası ile denemeler yap.
Klavye tocuhpadi çözdüm kext ile.
Ethernet'te geldi tek sorun ekran taktığımda görüntü alamıyorum Intel UHD 630 geliyor bununla görüntü almam mümkün mü acaba?
Evet devre dışı bıraktığım anda bağlı olan monitörüm kapandı ve tekrar aktif edene kadar görüntü alamadım sanırım Mac'da görüntü alamayacağım
Claus bey sizden bir ricam daha olacak Wi-Fi çalışmıyor maalesef macOS ile uyumlu bir mouse çipi boyutlarında bir Wi-Fi adapter önerebilir misiniz acaba
Claus bey sizden bir ricam daha olacak Wi-Fi çalışmıyor maalesef macOS ile uyumlu bir mouse çipi boyutlarında bir Wi-Fi adapter önerebilir misiniz acaba ?